Teneriffa - 2016...

FRAMME :) känslan som ger en tårar i ögonen när man känner värmen är oslagbar ♡ jag är född i fel kropp kan man säga. När jag kommer utomlands så " är jag hemma " jag trivs så fantastiskt bra jag känner hur jag slappnar av på en gång. Sol är underbart så är det bara ♡.

Våran natt KATASTROF somnade runt 22.30 väcks runt kl. 02.00 av lilldonnan som hostar så in i bomben :( det slutade med att jag fick lägga henne bredvid mig vilket ALDRIG brukar hända. Somna om näst intill omöjligt, kl. 03.50 ringer klockan. Men det var inte så svårt att kliva upp vi skulle för 17 till Teneriffa :).

Packar det sista sätter oss i bilen 04.15, börja åka i regnet som strilar mot fönsterrutan då bara känner man visst dom har inte lovat fantastiskt väder här men det är förhoppningsvis varmt :). Vi kommer fram i tid vi går runt shoppar lite tom en julklapp blev det ;) äter lite frukost, går på planet.

Måste säga att resan över gick super :) vi köpte film åt barnen så värt det när denna resa var lite längre. Men kan säga att lilldonnan gjorde istortsätt alla sina läxor så himla duktig :). Hon fick bara en läsläxa men begärde att få med sig mera vilket hon fick men som är frivilligt. Som nu då nästan är klart snacka om flitig :) jag var tvungen att resa mig upp några gånger då det kröp i benen, maten nej min glutenfria måltid under all kritik. Landningen var lite jobbig för lilldonnans öron :( hon känner fortfarande av det faktiskt. Väskorna då ? Herregud vilken tid det tog men när dom väl kom så kom nästan alla våra samtidigt :). Vi kunde tom checka in på hotellet på flygplatsen så himla skönt, bussresan inga problem 20 minuter sedan var vi framme :).

Det lilla jag har sett så är det otroligt fint ♡ mysigt med berget som går runt hela området, rummet är stort fint. Poolområdet är mindre än vad vi brukar vara vana med men det visste vi om & är helt ok :). När vi kom fram upp på rummet lite sängdiskussioner i lagom ordning ;) lite tårar men på med badkläder ner till poolen.

Barn & make slängde sig direkt i poolen jag då ;) ? Haha ner på solstolen & bara njööt av solen en stund, det är varmt MEN jag skäms nästan jag fryser lite jo det är faktiskt sant. Dom andra svettas jag får gåshud haha, jag vet jag är inte klok :) hade lätt kunnat tagit 35 ° varmt utan problem !!!

Barnen badade en stund åt lite men gick sedan upp på rummet jag & maken låg kvar en stund & bara njöt ♡. Gjorde en liten runda för att kolla in området, vart dom olika delarna finns osv men vi får undersöka mera senare :). Vet ni när jag ligger där & bara är så tittar jag upp, blev först alldeles tagen tyst vid första anblick så tyckte jag att " Takida Robban " står där :). Men så var det tyvärr inte ;) men hjälp så lika dom var, vet ni vad som händer direkt efter ? Kollar " Facebook " & ser att den 11 / 2 - 2017 ska " Takida & Stiftelsen " stå på samma scen i Uppsala :) alltså är det sant ? Det är ju verkligen hur fantastiskt som helst ♡ & JA jag ska dit så är det bara :). Nu måste jag lösa problemet med att få tag på biljett, dom släpps senare i veckan & jag måste få någon som kan hjälpa mig. För jag ska ha en så är det bara !!!

Gick upp softade lite på rummet, jag har väldigt ont i min hals :( inget roligt alls kan jag säga så honungsvatten får jag sörpla i mig. Ner på middagen & nej det är inte min favorit, IBS mage samt tål verkligen INTE vitlök det är inte lätt för mig att äta utan otroligt svårt. Så jag gillar inte maten sådär väldigt mycket utan det förstör ganska så mycket.

När vi satt där i godan ro så kom dom första dropparna men ja vad ska vi göra åt det ? Vi tog en promenad först en tur mot stranden sedan in i shoppingcentret. Haha herregud säger jag bara tjejerna är i himmelriket det finns hur mycket som helst vi har nog aldrig haft så mycket butiker någonsin. När vi gick där & kikade ja då regnade det faktiskt så en kofta var skönt att bära :). Men det slutade ganska så fort, vi får helt enkelt se hur det blir med vädret, nu har vi ju en massa butiker om inte annat ;).

Måste iallafall säga att stället verkar otroligt fint, mysigt familjärt ♡. Nu blir det nog nanna kudden snart, måste ta lite honungsvatten först.

Kram Till Er.

  • 398 visningar

Gillar

Kommentarer