Tadadaaa Jag Har Ett Resultat ;)...

Men föll lite på mållinjen pga min hemska hals :( jag hade annars varit opererad & klar nästa vecka. Jag fick nämligen en operationstid den 3 / 10 & hade haft tre veckor på mig att återhämta mig = om något hade inträffat efter operation, innan min 40 - årsresa. Men dom vill inte riskera något så jag kommer att bli opererad under v. 44 i Enköping efter min resa. Så vi kan åka vi kommer iväg :) helt fantastiskt, jag är så glad ♡ fast jag just nu knappt kan prata. Min hals värker något så kopiöst, det strålar tom upp i höger öra, väldigt jobbigt :(. Nada med sömnen men ja jag är van med det. Om det inte blir bättre får jag väl prata med doktorn min, hon ska ju ringa i veckan igen för att kolla hur morfinet fungerar.

Men förstår ni om några veckor blir jag opererad :) jag fattar ingenting, ett år efter min skada under det där träningspasset kanske jag nu kommer att bli återställd. Det är ju helt otroligt ofattbart, tänk när jag är opererad så är det ett år sedan jag tränade skivstång sist, hemskt egentligen :(. Förstår ni ETT år med fruktansvärda smärtor, alla mediciner, läkarbesök, träningsförbud, dåligt med sömn, humörsvängningar, sjukskrivning, alla dessa tårar, alla dessa begränsningar, alla dessa val. Tänk jag kanske kommer att bli bra nu, jag kanske kommer att bli " Anna " igen vilken lycka ♡. Kan knappt förstå det, vad hände liksom ?

Mitt iallt det här så fick jag ett mail, blusen som jag blev så förtjust i har dom fått hem, är det sant ? Så ja nu blev ju maken fattig då ;), kan säga att jag ALDRIG har betalat så mycket för en helt vanlig URSNYGG blus någon gång. Är alldeles för snål eller för sjukskriven för det 🙈. Nu håller jag tummarna att den passar & sitter så snyggt på ;).

Hela helgen har det varit fotboll fotboll & lite mera fotboll i detta hus :). Varvat med kalas & en sänkt mamma som låg hela lördagen. Men vet ni dom vann :) mina barn är fantastiska ja hela laget tränarna & vi föräldrar framförallt ;). Vi skjutsar vi hämtar vi betalar för väldigt mycket vi säljer vi står för glada hejarrop & stöttning vi tröstar & vi finns där dygnets alla timmar året runt ♡. Vi ÄR fantastiska glöm INTE det, vi ger våra barn denna möjlighet. Att få umgås, lära sig fotboll, lära sig hur man fungerar i en grupp, lära sig att lyssna, ta emot information, lära sig att kämpa & ha roligt tillsammans det är viktigt ♡. Lika mycket som man älskar att se sina barn vinna lika viktigt är det att finnas där när dom förlorar eller gör illa sig. Men viktigaste av allt är att det finns frivillga engagerade intresserade hjälpsamma människor som ställer upp som tränare & lagledare för utan dom så skulle det inte gå.

Iår så vann både Williams lag & Isabelles lag sin fotbollsserie :) såå himla roligt. Ja Isabelles lag får inte räkna poäng ännu utan det blir from nästa år. Men äh det är ju faktiskt som så att dom & vi har full koll på det ändå ;). William & laget badade i pommac efteråt ;) & sedan käkade dom tillsammans för att fira segern :).

Det har varit en bra rolig fotbollssäsong, att få se sina barn utvecklas det är fantastiskt ♡. Vi ser oxå saker som dom kan jobba på, vi ser även att Isabelles lag har växt ur sin plan, dom behöver gå upp på större plan för att kunna utvecklas ännu mera. Vi är forfarande så glada över hennes beslut att byta klubb / lag, även fast det blev mycket mera planering & tid borta för oss alla. Som den ungen har utvecklas helt otroligt :) att se på dom när dom spelar är så roligt. Vilket spel vilken kämparglöd dom har & vilka tränare helt otroligt :).

Riktigt riktigt kul har det varit & riktigt kul att farfar har åkt som en spottspoling mellan sina barnbarns matcher :). Det uppskattar barnen & vi med såklart :) även fast äpplet inte faller långt från trädet så att säga vid sidan av planen * host host blink blink * 🙈. Säger inget mera om det men ibland bara ibland så vill man sjunka genom jorden litegrann...;). Sedan att se lilldonnan & hennes älskade älskade Pluto vid sidan av fotbollsplanen vilken kärlek ♡. Hon har haft äran att få följa med denna hund sedan han var liten liten valp till nu ganska så stor. Så mycket som denna hund betyder för henne kära nån & nu är fotbollen slut, hur ska det gå ?

Nej nu ska jag fortsätta kurera min onda onda hals & tänka på att resan blir av & äntligen så vet jag att i November så blir jag opererad & mitt liv kan börja om igen, ja förhoppningsvis iallafall ♡.

Kram Till Er.

  • 443 visningar

Gillar

Kommentarer