Ta Vara På Tiden...

Ja livet kan verkligen ändras så snabbt från ingenstans så ta tillvara på varje tillfälle varje ögonblick och varje sekund ♡. Här skrämde mamma upp oss förra veckan så fy :( från ingenstans ambulans med blåljus och sirener in till sjukhuset. Jag vill inte ens tänka på vad som kunde ha hänt om inte hon hade fått hjälp så snabbt som hon fick. Så mamma är fortfarande kvar på sjukhuset hon har det jobbigt med sin syresättning och är under observation och förhoppningsvis få ett svar på vad det kan ha varit som orsakade det hela förloppet så snabbt. Två dygn utan knappt någon sömn för min del blev det, jag drömmer om ALLT möjligt och vaknar av att jag gråter :(. Det är som att hjärnan bearbetar en massa saker både från förra sommaren men även nu. Vilket säkert är bra men så jobbigt att vakna och gråta ♡.

Man börjar känna att kroppen behöver semester men jag jobbar denna vecka med sedan checkar jag ut för 3v semester. Som jag längtar ♡ även fast det blev som det blev. MEN då livet med " J " kan vara lite halvt spontant och liite galet ibland ;) vilket jag älskar så fick vi för oss att boka in Smögen. WOW förstå ♡ vi har bokat ett helt fantastiskt fint Spa hotell vid Gullmarsfjorden, det ser heelt magiskt ut ♡. Först ner till Norrköping en sväng för att sedan bila vidare, det kommer bli så härligt att få tillbringa tid ihop bara vi två vilket man behöver ♡. Vi får helt enkelt satsa på en semester ihop med barnen nästa år när det blev som det blev i år. Vi har iallafall försökt tagit alla tillfällen som ges med barnen, vi åker och badar, äter ute, smarriga glassar i Öregrund har det blivit, middagar hemma vi umgås så mycket vi bara kan ♡.

Imorgon har jag planerat en heldag med barnen ♡ dom vet inte ännu vad det blir inget märkvärdigt alls men vi får umgås ♡. Först en " aktivitet ", sedan ett " fylla på stop " innan vi svidar om för kvällen då " J " möter upp oss han med ♡. Ska bli så mysigt att bara få vara med barnen och " J " med såklart ;).

Kram Till Er.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer