Sommaren 2019 Klassar In Som Den Tuffaste...

Nu är verkligen hösten här det känns ♡ jag får ju en sorts inre panik när vi går mot mörkret. Jag är ju absolut ingen Oktober till Mars tjej om man säger som så. Utan det är min värsta årstid hua. Jag kan ärligt säga att då mår INTE jag så bra.


Men denna höst/vinter så kommer det som sagt att innebära en stor omställning och en ny fas i mitt liv..så jag kanske inte hinner reflektera till årstiden på samma vis. Eller så ja nej jag säger inget mera om det, det blir som det blir helt enkelt ♡.

När jag försöker tänka på denna sommar som varit så bara känner jag att allt är som en dimma. Vad hände? Vad gjorde vi? Hur var vädret? Var det något särskilt speciellt som inträffade? Ja det var det verkligen... midsommardagen 2019 kommer ALLTID att vara ett fruktansvärt dåligt minne...det skriket från lilldonnan var bland det värsta jag hört. Det gör fortfarande otroligt ont i mig :(...

Sommaren 2019 kommer alltid att förknippas med våran skilsmässa så är det bara. En sommar som bara handlade om överlevnad se och finnas för barnen ♡. En sommar som barnen säkerligen tyckte var den värsta någonsin på olika sett. En sommar med många olika blandade känslor och minnen ♡. En sommar när det blev ovanligt tyst och " tomt " i huset och man vet att framöver så ska mamma flytta.

Ja var det något som egentligen var bra med sommaren? Ja ni jag vet faktiskt inte...det känns som att iallafall inte jag var " ledig " någonting. Utan jag stängde av mig väldigt mycket, stängde ner och stängde in mig samt kopplade bort väldigt många känslor ♡. För min endaste överlevnadsstrategi var och fortfarande är " du måste finnas för barnen bit ihop orka kör på bara och backa inte ". Jag finns som själv inte riktigt med eller jag kommer inte ihåg mig själv ♡.

Plocka några ljusglimtar från sommaren ehh...usch nej jag vet inte? Dygnet i Stockholm var toppen och så välbehövligt mitt iallt KAOS. Takida/Stiftelsen på en och samma kväll och jag fick handduken ;) haha. Små stunderna själv med barnen för att verkligen se hur dom mådde jo visst. Men det handlade ju mest om att finnas och reflektera, även fast vi försökte göra saker ihop så gjordes det ju oftast med känslor som var väldigt " stormande ".

Nej jag kan säga att detta har varit den tuffaste sommaren någonsin :( en sommar som man antingen kan bestämma sig för att den blev förstörd. Eller faktiskt en sommar som vi ägnade otroligt mycket tid till att " se " våra barn, stötta finnas för dom dygnet runt. Men själv så isolerade man sig VÄLDIGT mycket från andra. Inga grillkvällar med vänner knappt några " bubbelkvällar " med tjejkompisar eller prat långt in på natten ♡. Jag badade två gånger på en hel sommar, jag har nog aldrig ätit så lite som denna sommar. Inga spontana saker gjordes direkt, inte så mycket skratt. Men det finns även små bra minnen med ♡.

Denna sommar kom iallafall jag underfund med mycket om mig själv jag har blivit så otroligt stark säker modig och medveten ♡. Samtidigt som det har varit väldigt väldigt tufft ♡. Men man kommer även i underfund med mycket om andra människor, både bra saker men även dåliga saker. Jag har hittat människor som betyder väldigt mycket ♡ människor som har sträckt ut en hand och visar att " hej jag/vi finns här du är inte själv ". Jag har lärt mig att be om hjälp, hmm Anna har du det ;)? Haha jag försöker fortfarande lära mig att be om hjälp det var bättre :). Jag har lärt känna nya människor och då pratar vi enbart vänskap om jag nu måste förklara mig?!!! Men jag känner även att jag måste få tid att " läka " komma in i ett helt nytt liv. Som innebär otroligt många nya saker. Jag är inte rädd för att vara " själv " det är inget som jag just nu oroar mig över faktiskt ♡.

Jag har dessutom kommit mina syskon nära igen det känns helt fantastiskt ♡. Vi hörs ofta, det rings det skickas meddelanden, var tom ut och åt med mina systrar vilket var FLERA år sedan. Den kvällen var supermysig ♡ även om det inte kan bli som förr så är iallafall det här bättre ♡.

Jag har lärt mig att vara själv är inte farligt att vara tyst är inte heller farligt MEN det beror på hur tystnaden är. Jag har lärt mig att genom att möta det tuffa och göra olika beslut så kan du bli dömd precis hur som helst. Jag har lärt mig att människor som man tror att man känner känner man helt plötsligt inte. Jag har lärt mig att vara mera öppen och mottaglig för människor och andra saker. Det kan ge en väldigt mycket ♡. Jag har lärt mig att jag hellre är ensamen och lycklig än leva kvar i något som inte är bra ♡. Jag har oxå lärt mig att har man försökt och kämpat i flera år givit det chans på chans. Men det slutar ändå med samma resultat då är det bättre att skiljas åt hur ont det än gör ♡. Jag har även lärt mig att när du tror att du inte orkar något mera så gör du det. Men vad som händer senare ja det vet man inte ♡.

Kram Till Er.


  • 603 visningar

Gillar

Kommentarer