Som Stormen River Öppet Hav, Ett År...

" Så möts vi här inatt två vilsna skepp på väg i kvav söker morgonen få fatt. Där vi når vårt mål tillslut och jag vilar i din famn när vinden ebbat ut " ♡.

Ja vad säger man? På midsommardagen har det gått ett år sedan vi berättade att vi skulle skilja oss. Vilket år det blev...

Jag har knappt några minnen från förra sommaren, den värsta sommaren i mitt liv. Därför så hoppas jag att denna sommar blir en sommar med många fina och väldigt bra minnen ♡. Även fast allt man hade planerat inte kommer att bli av, men då får man fylla den med andra saker istället ♡. Vissa delar känns iallafall som en bra början till en bra sommar ♡.

Som jag var beredd på så skulle det bli tufft MEN livet ville oss annorlunda och gav oss ett år som ja hur ska jag ens uttrycka mig? Ett av dom jävligaste åren någonsin, hur många nätter har man legat vaken? Hur många tårar har det runnit? Hur många frågor och funderingar har vandrat genom mitt huvud? Så himla många olika känslor som jag har känt och gått igenom. Vet inte hur många tårar och frågor tjejerna har haft. Att bara finnas och svara så gått det har kunnat det är det som jag har gjort ♡.

Nu har det första året som ensamstående mamma, varannanvecka förälder, ett år som singel, ett år som bara Anna snart passerat. Vilken resa vilket år men otroligt lärorikt ♡. Jag fixar ju faktiskt det här jag är inte så himla dålig. Jag är glad lycklig har ett helt annat lugn i min kropp som jag inte har haft på väldigt länge ♡. Liite speedad mellan varven men ja sån är jag ;). Självklart oroar jag mig för saker, för mina barn men det gör väl alla eller?

Detta var det tuffaste beslut jag har gjort men samtidigt det bästa, det hade aldrig fungerat. Det hade aldrig gått att fortsätta leva ihop för att det ska se " bra ut ". Ingen av oss hade blivit lyckliga. Jag har som sagt tagit detta år till att landa, se hur barnen hanterar olika situationer hur dom mår fånga upp dom ♡. Det har varit jobbigt MEN när jag och barnen är med varandra så är vi glada vi skrattar pratar samtidigt som vi även sitter ner pratar om allvarliga saker och ventilerar. Vilket är väldigt viktigt ♡. Dom måste få ta plats ♡♡♡.

Mitt liv sattes som sagt på en sorts paus nödvändigt samtidigt men det hade kunnat gått lite bättre och smidigare till med. Nu vet ju ni att min kontaktannons finns " ute " ;) hahaha. Ja ni jag skulle ju uppdatera er lite mellan varven lovade jag men jag vet inte riktigt vad jag ska säga? Vad vill ni veta ;)? Äh ni får fråga helt enkelt så får ni se vad jag kommer att svara OM jag svarar ;). Det har iallafall varit roligt spännande lärorikt och otroligt många skratt ;). Vem vet kanske man hittar han med stort " H " ni vet hoppet är ju det sista som överger en sägs det så jag får väl tro att det är så :). Som jag säger till Isabelle att vara " normal " är tråkigt, någon gång kommer någon att tycka om oss som är lite " onormala " och som ser hur mycket vi har att ge ♡.

Imorgon är mammaveckan slut och på fredag är det midsommarafton helt sjukt hur snabbt det går nu. Min jobbhelg är det och tur på ett vis då jag inte har barnen hos mig. Dessvärre brukar jag kunna bli lite låg som ni vet när dom åker efter dom har varit hos mig. Det i kombination med att det är midsommar och ett år sedan vi kraschade visionen om att en mamma och en pappa alltid ska leva ihop...ja ni MEN det är som det är man kan inte stanna kvar i det förflutna utan man måste lämna och gå vidare ♡. Bättre med två lyckliga föräldrar än två olyckliga ♡.

Min blogg är ju verkligen min " ventil " dock har den INTE innehållit så mycket roliga saker det senaste året. Men väldigt nödvändigt för mig att få gå igenom steg för steg. Det blir som en sorts " läkningsprocess " :), men nu hoppas vi att det blir mera fokus på det som är bra och roligt ♡.

Nu jobbar jag en vecka till sedan väntas en semester på två veckor för att sedan jobba lite igen för att avsluta med två veckors semester. Ja vi får väl se hur denna sommar kommer att bli, vi hoppas på sol bad, skratt, många härliga minnen och lite kärlek hade ju suttit fint på sina olika håll ;).

Kram Till Er.

  • 747 visningar

Gillar

Kommentarer