Slut Som Artist Och Nu Är Jag Less...

Ja ni det känns att man lever och att man inte är 20 år längre ;) nu har båtveckan 2019 stängts ner och vilka kvällar det har varit :). Som jag har dansat skrattat dansat och skrattat . Om man tom får frågan " är det alldeles säkert att du är helt nykter "? Hahaha ja vad säger man? Jag var hel nykter och jag dansade järnet ändå, fick tummen upp på den iallafall :). Jo jag kan ha superkul utan alkohol, folk tror att jag är full fast jag bara släpper loss och har kul. Det är bra jobbat det :).


Har haft otroligt roligt, Mike Perry var bara WOW vilken kväll så himla kul och det var då jag INTE drack någonting :). Blev liite besviken på E-Types kväll, fruktansvärt dåligt ljud och jag tyckte att han bara mumlade? Hmm eller uppfattade jag det bara fel? Ja jag vet inte. Kvällen blev väldigt bra rolig underhållande trevlig och mysig ändå ♡. Även fast man fick spyor på ryggen och det stank fruktansvärt överallt blääää. Var dock lite orolig över om människor skulle komma fram under denna vecka och " beklaga " sig fråga ut en ställa en massa frågor osv. Utifall jag inte skulle fixa det, det gick sådär kan jag säga. Kom hem inatt och var väldigt ledsen av olika anledningar :(. Känner mig ganska så dränerad nu kan jag säga ♡.

Igår körde vi på ett dagsevent som var otroligt bra anordnat :). Vi dansade och umgicks med människor väldigt trevligt :). Vi bestämde oss oxå för att nu går vi " all in " ja ni vet jag skäms ju knappt för någonting ja haha. Men det är så jag är antingen så gillar man det eller inte. Jag är inte längre någon som formar mig eller gör " som man ska göra "!!! Nope nä aldrig never!!! Jag är jag helt enkelt ♡. Orkar inte med en massa draman, tjafs, lägga energi på saker som bara enkom tar min energi!! Orkar inte med falska människor, människor som säger att dom bryr sig förstår när dom i själva verket INTE gör det!!! Jag orkar inte hela tiden finnas fråga bry mig om människor som alltid skyller på att dom inte har tid, dom har " sååå mycket " att göra. Ibland så kanske man bara måste ta sig tid för att man vill och är intresserad eller? Fem minuter har alla tro mig!!!

Jag kommer from nu försöka sluta bry mig, just nu erkänner jag att det kanske är jag som stänger av och ner. Och ni som till en början " brydde " er men som det sedan visar sig att nej det var inte så viktigt!!! Ni hade inte behövt visat erat intresse från första början. Varför gör man så mot någon människa? Jag förstår inte det faktiskt....så himla patetiskt!!! Bland det värsta jag vet är falska människor fy 17 för dom!!! Vet att jag låter sur och bitter just nu men ibland brinner även jag av och det är såå befriande ;).

Har haft två veckors semester som har känts som en evighet kan jag säga. Nu ska jag ha två veckor till och för första gången i mitt liv känner jag en sorts panik över det...jag har ingen ro i min kropp, jag känner mig inte utvilad eller har ett lugn. Utan jag har nog aldrig varit såhär stressad, slut, trött, ont, ledsen, orolig, tystlåten, irriterad någonsin. Detta är inte jag så mycket kan jag säga ♡.

Imorgon kommer dom för att värdera om huset, försöker få till ett snabbt möte med banken efter det är gjort då det är akut för min del att få allt klart med att jag ska köpas ut ur huset. Juristen tar 2000 kr i timmen hon ska vi träffa den 13 Augusti. Jag har en massa papper som måste fixas samt skickas in och väldigt snabbt och akut är det med!!! Min högsta önskan just nu är att få ett boende klart så jag bara kan få andas och börja om ♡.

Jag går på högvarv och är fullkomligt slut nu kan jag säga :( det är så mycket som ligger på och över mig och jag vet inte vart jag ska göra av allt? Därav att jag är väldigt skör och inte orkar med människor som bara vill såra en göra en ledsen låtsas bry sig för att sedan göra ja vad dom nu gör. Nej jag fixar inte riktigt det nu, utan låt mig bara vara ifred i sådant fall. Även fast jag är väldigt " stark " så innebär ju inte det att jag inte kommer att falla. Utan jag är väldigt ledsen, detta är fruktansvärt tufft ♡.

Kram Till Er.

  • 540 visningar

Gillar

Kommentarer