Skämskudde På Jag Har Inte Varit " Snäll "...

Hmm vad händer nu kanske ni undrar? Ja det undrar jag med nej det gör jag egentligen inte. Jag borde inte vara allt för förvånad då jag känner mig själv bäst av alla. Men iallafall idag har jag börjat hos min goa fysioterapeut Julia igen :). Jag övervägde som sagt om jag skulle byta till " Mr Van Diesel himself " ;) men nä Julia känner ju igen mig och min historia. Vilket kan vara ganska så skönt faktiskt inga konstigheter liksom. Man orkar inte alltid dra samma historia om om om igen. Det blir lite lätt " jobbigt ".


Så idag var det äntligen dags för det första besöket och det lär INTE bli det sista heller. Nu blir det hårdkörning de lux iallafall i MINST tre månader framöver, en gång i veckan ska vi ses nu i början, puh ;). Julia som vid det här laget känner mig vet att jag oftast är lite het på gröten. Jag har en förmåga att vilja skena iväg 😅. Ger man mig fingret så tar jag oftast hela handen när vi pratar om att träna 🙊. Jag vill så himla mycket, har liite svårt att ta det lugnt, vänta in osv osv. Det är precis vad jag har gjort nu under tre veckor, jag är så himla dum, envis, vill för mycket. Vem slår det på? Jo på mig, tänk om jag hade lite mera " soffpotatismys " i mig, nej fyyy verkligen INTE nu skojade jag. Men någon sorts träningsförstånd iallafall, varför ska det vara såå svårt? Jag fattar inte? High five på PB av olika slag som istället leder till ett förbud, bra jobbat Anna 🤦 hur dum får man vara?

Jag har lyckats dragit på mig en kraftig muskelinflammation höger sida /höft på mindre än en månad, därav att jag har så väldigt ont. Så jag har träningsförbud, japp :( iallafall på promenader som är " min träning ", nu får jag bara cykla på en motionscykel. Bland det tråkigaste som finns, helt sjukt. Den här gången är mitt utgångsläge mycket sämre än efter förra operationen tyvärr :(. Jag har en stor nervpåverkan, när Julia bad mig att göra en åtta med vänsterfoten tänkte jag har hon blivit knasig, en åtta? Hur lätt som helst, eller? Nej min vänstrafot fixar inte det, trodde först att det var skämt. När jag skulle stå på vänsterfot och lyfta upp det högra benet så gick inte det heller. Helt sjukt :(. Jag kan som inte rusa iväg eller skynda på för min vänstra sida tillåter inte det, vilket samtidigt är otroligt frustrerande, irriterande, oroväckande, förbaskat trist och väldigt ledsamt :(.

Gjorde dessutom världens klantgrej igår när jag skulle cykla hemåt, vet inte riktigt vad jag gjorde men något hände med mitt vänstra ben. Jag tror att jag tog det vänstra benet först och det är så otroligt svagt viker sig och ja jag glömmer som bort det :(. Värre blir det när kroppen är trött, så jag ramlade till och gjorde illa mig i ländryggen så nu har Anna ont vilket inte är bra alls. Så jag får absolut inte cykla utomhus nu heller, dumt med en fraktur tyckte Julia det är nog med det som är. Inga mera operationer nu Anna tänk på det. Ni kan tänka er när Julia tittar på mig och säger " Anna hur länge sedan är det du opererade dig sa du? En månad Anna det är ingenting och du har gått nästan varje dag över 6 km " !!! Gör om gör rätt...så pinsamt så herregud...det går bra nu. När jag kommer att få börja gå igen då ville hon att jag skulle prova stavar, allvarligt? Nej nej nej!!! Visst jag är 40 + men jag är inte 70 år ännu ;) förlåt men nej det kommer jag ALDRIG att göra. Så jag har två val nu, bryta ihop och komma igen eller ge upp och det sista lär ju inte hända för min del. Så ja nu backar vi igen då...

Helgen gick i rasande fart, en otroligt skön bra helg ♡ det blev både spontan " bubblor " ;), god middag, sällskap, promenader, sol, vila, seriepremiär i fotboll MEN alldeles för lite sömn. Jaja vad gör det om hundra år :). Nu är det full fart mot fredag då ni blir det P A R T Y :) ska bli så himla kul som jag behöver göra något annat ♡. Jag får ta att jag blir liggandes dagen efter man vill ju bara få leva ibland ♡. Vara som vilken människa som helst, så nu planerar vi tjejer för fullt ;).

Påsklov i detta hus så ja ingen ordning alls blir det med dygnet för " vissa " inga namn nu ;). Har inga direkta planer alls men vet att lilldonnan vill in till Uppsala igen och jag försöker slingra mig 🙊. Usch vad hemsk jag är, men det är så jobbigt på något vis. Tänk om hon kunde önska att vara ute och fotografera, vara ute i naturen, vid vattnet, ja men ni vet :) haha. Hmm eller så var det min önskan mera, bästa som finns ♡. Övernattningar, hänga med vänner och träning är det på agendan vet jag :).

Ikväll ni smäller det sista säsongen av Game of Thrones ÄNTLIGEN som vi alla har väntat och nu är det dags :). Vem tar över tronen tror ni ;)? En bra måndag helt enkelt, besök hos Julia, gymsällskap, sol, kaffe utomhus, påsklov. Ja jag begär inte så mycket jag ;).

Kram Till Er.


  • 367 visningar

Gillar

Kommentarer