Sista Dagen...

för denna vecka dags för veckans sista arbetspass dessutom dags för sista dagen för mig att " blotta " mig visa en bild av något som jag vill dela med mig av.

Jag har som sagt hållit i " stafettpinnen " på ett instagram konto hela denna vecka. Varför då undrar säkert många ;) ? Ja varför då undrar jag med ;) ?

Första gången jag fick frågan om det kände jag mig inte redo, mogen jag visste inte om jag ville det? Vågar jag ? Vad ska jag visa ? Vad ska jag berätta om ? Kommer ens någon att " bry sig " ?

Jag lät det gå började fundera på vilka bilder jag kunde tänkas visa...jag fotograferar otroligt mycket har väldigt många fina bilder. Många bilder ligger mig varmt om hjärtat ♡ det finns en historia just till " den bilden ".

Tänkte sedan att jag kör det blir en sorts utmaning för mig jag kan behöva puschas lite ibland inte vara så himla feg. Undra & fundera över vad folk kommer att säga & tycka. Detta är ju " min historia " detta är vad jag tycker & känner för bilderna inte vad dom ska tycka. Så jag körde på :) jag har " blottat " mig visat mitt " arkiv " en del av mitt liv har folk fått tagit del av ♡.

Det som kanske är negativt är att jag är så himla öppen känslosam men jag är så som person jag kan inte " ljuga " vara någon annan. Men som sagt ibland är det inte till min fördel :( jag försöker tänka att jag inte ska bry mig vad andra ska tycka om mig eller " det ". Jag blir dömd jag vet det jag har förstått det...men jag är bara människa jag gör fel som många andra oxå gör glöm inte det. Ingen människa är felfri men åter igen döm mig inte min familj tack ♡.

Kram Till Er.

  • 156 visningar

Gillar

Kommentarer