Shoot Me...

Herreminje det känns som om jag har blivit överkörd är helt slut i huvudet känns som om jag har en mössa nertryckt över huvudet eller att jag har supit i flera dagar. Lade mig runt 23.30 igår var totalt slut, vaknade första gången 5.30, för att sedan vakna klockan 8 för att gå upp & kissa klockan 9 för att sedan ligga kvar & softa till klockan 9.30. Kan kanske bero på det ? Skulle ha gått upp 5.30 usch hemska tanke...

Har drömt heltokigt, drömde att Andreas & Lollo var otrogna med varandra ;) nog för att vi är bästa kompisar så ja vi kanske ska dela på ALLT ;) haha. Vet inte om det var drömmen som gjorde mig så slut & matt det var en pärs, tänk när jag hade kommit på dom & skulle försöka berätta det för Kristian. Herregud vilka drömmar jag har, är det månens fel tro ? Eller en orolig fas...jag drömmer som sagt väldigt mycket konstigt & tokigt i perioder har alltid gjort det men ibland mycket mera.

Jag formligen tvingade mig ut på en promenad under fm. hade verkligen ingen lust, men efter snart 7 år av promenader nästan alla dagar i veckan året om så har jag lärt mig att det inte bara går att strunta i det. När man inte har lust när man är trött när man inte vill när man inte tror att man har tid osv osv. Visst ibland någon gång men absolut inte jämt det går inte !!! När jag väl kom ut fick andas luft hade gått mina 6, någonting kilometer så var det faktiskt väldigt skönt :). Ner i duschen bums på en gång, inte för att det var särskilt smart för efter kvällens arbetspass kommer jag att stinka rök. Vilket jag avskyr som bara den, en av dom värsta dofterna som finns urk !!!

Har undermedvetet tänkt funderat i flera dagar på att det skulle vara så himla skönt uppskattat att göra något med bara maken ♡. Vi måste som sagt verkligen bli bättre på det, det behöver inte vara dyra saker övernattningar till höger & vänster. Men jag känner att vi båda måste tänka på det, nu blev vi av med en sak igen som vi skulle göra tillsammans :(. Vi bokade barnvakt för hur länge som helst, bokade biljetter till " Phantom Of The Opera " I November. Men som vi nu måste avboka med tanke på mitt nya schema :( blir så less. Vi behöver som sagt inte bli av med saker bara för oss utan vi behöver göra mera saker tillsammans. Hur svårt kan det vara ? Ja det räcker med att titta i almanackan så förstår man att " vi " existerar inte på hur länge som helst :(.

Nu måste denna trötta lite låga mamma ladda för veckans & helgens sista arbetspass, längtar redan till sängen.

Kram Till Er.

  • 418 visningar

Gillar

Kommentarer