Så Kan Det Gå

" när inte haspen är på " ;) haha vi stod mitt uppe i projekt " få ordning i sonens rum " när det pep till i makens mobil. Det stod " vart är ni någonstans " ? Från svärfar var det, Que tänkte vi vad är det nu ? Då förstod vi, det måste gälla middagen som var inbokad på torsdagkväll samt en bastu :). Andreas slängde sig på telefonen direkt japp verkligen ett missförstånd kan man säga. Då sonen alltid tränar på onsdagar så hade vi inte kunnat idag ;).

Där satt dom & väntade på oss middagen klar bordet dukat bastun på men inga som kom. Haha jag dör lite, tänk er själva ni lagar mat & grejar väntar... väntar, men gästerna kommer inte !!! Nej men herregud hur det kan bli, vilket missförstånd minst sagt, tror att jag måste vara med & bestämma nästa gång. Det har då aldrig blivit fel förut när jag har varit inblandad ;).

Ja förutom det lilla missförståndet så har dagen bjudit på en kall snöig dag :) efter en liten " strulig " & sen natt av olika anledningar väckte jag dom stora barnen 9.30. Segt värre var det kan jag säga ;) jag tog mig en promenad men har från ingenstans fått ont i ryggen eller ichias kanske ? Vilket skämt min kropp håller på att lägga av tror jag :(.

Familjen var ute & grejade i snön jag smet in fixade lite kaffe slog mig ner vid datorn kollade resor för fullt !!! Från ingenstans sprang jag på ett helt annat ställe till Teneriffa :) det ser faktiskt " ok " ut. Känner att vi måste nog boka mycket snart !!!

Vi tog oss en sväng ut till en pulkabacke med tjejerna dom åkte för fullt :) jag & maken försökte oss oxå på ett åk, men det gick inget vidare ;) haha. Sonen hängde i ishallen under tiden han, ja varför inte han hade ju bara träning på kvällen ; ).

Tänka sig från ingenstans så " klagade " sonen på sitt röriga rum va han som ALDRIG säger någonting om sådant. Blev lite chockad faktiskt ;) så medans han tränade tog vi tag i det. Hann inte med allt men det mesta, skulle vilja måla eller tapetsera om, men det är lilldonnan som står först på tur :). Isabelle har grejat i sitt rum hon med känner egentligen att alla barnens rum skulle behöva en " make over ". Men min käre make är tyvärr inte lika intresserad av det ; ).

Kram Till Er.

  • 176 visningar

Gillar

Kommentarer