Så Gick Det Med Det...

​Här går dagarna konstigt nog ändå, efter 3 1/2 månad hemma så är det bara att vänja sig. Det verkar som om att det inte går att skynda på det här tyvärr :(. Hur mycket jag än vill så nej det går inte. Jag får lov att rikta in mig på att jag helt enkelt inte vet något förens vi ser om " gabapentinet " hjälper & vad jag kommer att få för svar av kirurgen. Ja när jag nu får komma dit har inte en aning, något man verkligen får lära sig är att ha tålamod.

Min läkare ringde i veckan för att kolla hur det gick med medicineringen, det bestämdes att jag måste göra upptrappningen väldigt försiktigt. Därför tar det oxå väldigt lång tid för att nå en effekt för min del, ja om det ens kommer att göra det. Det kan ju även bli som så att jag tyvärr inte kommer att få det då jag har det svårt med biverkningarna. 

Vi pratade om mitt vänstra ben som nu har bestämt sig för att sabba till det ännu mera :(. Hon var inte förvånad då det är som så att först brukar man ha plågsamma smärtor som sedan går till nerven som trycker på väldigt mycket. Tillsist så sätter det sig på muskulaturen som i mitt fall blir mitt vänstra ben, för det är på min vänstra sida som jag har det väldigt jobbigt med. Inget roligt besked att få då jag märker själv att jag är försämrad :(. Jag måste anstränga mig & ta i för att få benet med mig, den känns såå tung, tänk om jag inte kan gå snart ?

Inget jobb i sikte ännu :( fortsatt sjukskriven mitt hopp ligger verkligen hos kirurgen känner jag. Ju mera jag märker hur försämrad jag blir, man blir rädd kan jag säga. Då känner jag att en operation kan bli min räddning, visst det kan gå åt helvetet, det kanske inte kommer att hjälpa mig alls !!! Men det är ändå värt det, vad kan jag liksom förlora på det ? Nu har jag inte fått en beviljad operation jag kan fortfarande få ett nej, då vet jag inte vad som kommer att hända...men detta är inget liv !!! Jag kommer bli knäpp snart tror jag, fy fan rent ut sagt för smärtor det är hemskt :(.

Vet ni jag har blivit kontaktad av en person angående min blogg, dom undrar om jag kan tänka mig att göra reklam för olika saker mot betalning. MEN det var inte lätta ämnen att skriva om ;) sedan är frågan vill man få en blogg med en massa reklam ? Vet själv att jag tycker att det kan bli lite för mycket i andras bloggar när dom sprutar ur sig reklam. Jag vet inte jag...men tänk att kunna livnära sig på sin blogg, inte illa ;) tåls att tänka på iallafall. På ett sett vore det bra & väldigt lägligt just nu för jag bloggar otroligt lite mot förr. Just för att jag inte har något att skriva om mitt liv står som stilla för tillfället, här får man ju sk ämnen att skriva om. Men denna gång var det lite för klurigt för min smak ;).

Jag blev iallafall med en biljett till my favourite ♡ vad trodde ni :) ? Inte kunde jag låta bli, men dilemmat blev mina otroligt tråkiga vänner, ingen vill följa med !!! Hmm hur kan man ens låta bli att gå ? Förstår verkligen INTE det alls ;) haha. Min make har lovat att ställa upp i värsta fall, men det är ju inte så kul, alltså jag ÄLSKAR Takida jag lever mig in & fullt ut kan jag säga haha. Min man är tyvärr lite för tråkig för min smak när vi kommer till konserter, sorry ;). Då vill man helst gå med någon som är lika, men det finns inte ;). Så vi får verkligen se hur detta kommer att sluta, ja jag kommer att gå iallafall. Får väl sälja den ena biljetten & säga att sällskap ingår 😂 man får inte vara dum.

Ja annars så är det samma gamla vanliga, jag kämpar verkligen med mina promenader för nu är det verkligen pannben som gäller kan jag säga. Festförberedelser är det ju såklart med ;) alltid så kommer man på något som man måste kolla upp. Utvecklingssamtal för lilldonnan på fredag då får vi se hur det går för henne ♡. Har ett önskemål om hennes fritidsplacering hoppas att det går att fixa till. Isabelle har åkt på ett halsont igen så ingen träning för hennes del. Hoppas hon är på benen till helgen så hon får vara med på matchen annars är risken att det inte blir så. Ja sedan lite " sista April " firande ska vi oxå klämma in sedan är månaden slut & vi går in i en av mina absoluta favoritmånader ♡.

Kram Till Er. 


  • 653 visningar

Gillar

Kommentarer