" Room With A View "...

Ja det kan man verkligen säga om den helt fantastiska magiska underbart fina solnedgången i Öregrund ♡. Tänk att bo där, helt otroligt. Efter en intensiv jobbsväng för min del tillbringades gårdagskvällen på klipporna i Öregrund. Middag i solskenet vind i håret, havsutsikt, musik i bakgrunden, umgås med familjen & syster med familj, prat, skratt, en glass, träffa lite folk från en annan tid i mitt liv vilket var väldigt roligt & bara få andas ♡. Så himla mysigt.


Sedan få avsluta kvällen med en solnedgång som bara var WOW BOOM ♡. Att hänga samt klättra på klipporna i flera timmar ja det känns ju tyvärr idag dessvärre. Tycker att jag är så mycket sämre igen :(, vilket gör mig lite ledsen. Stoppa i sig piller tre gånger om dagen, får väldigt lite sömn för tillfället för att jag har så himla ont blääääää. Så nu har jag fått gnälla av mig lite, skönt ;) om det blev bättre ? Det vet jag inte hahahaa.

Ledig dag äntligen, men ja jag är nog stressen herself för tillfället. Innan klockan 9.30 hade jag varit ute & gått, förberett middagen, kört mitt rehabprogram samt ätit frukost. Har varit hos fysioterapeuten min på em & tränat, ja vad ska jag säga ? Slänga in handduken är inte min melodi men Julia märkte att jag var lite låg. Hon försökte peppa igång mig som bara den, vi tränade gjorde massor med övningar. MEN nej usch så dålig jag är :(, ni vet dra in naveln enda in i ryggraden typ, upp med höften sträck på benet vrid benet dra in magen högt med benet sträck på armarna inte svanka rak rygg inte böjda ben håll balansen ta stöd av armbågen osv osv. Fyyy 17 vad jobbigt det blir när man har ont är stel & tårarna hänger i ögonen :( snälla nån jag är less nu jag vill inte ha ont något mera längre ♡.

Om tre dagar firar jag åtta månader sedan jag blev opererad, jag trodde nog att jag skulle vara i ett toppenbra skick men nope. Har fått massor med nya rehabövningar nöta nöta nöta, endast promenader ett tag till. Sedan har jag fått tillåtelse att börja prova försiktigt med lite löpning på mjukt underlag & bra hållning. Men ja inte nu utan om ett par veckor...suck...

Imorgon ni kommer ÄNTLIGEN en efterlängtad kväll :), då blir det som sagt Gasklockorna & Stiftelsen ♡ som jag längtar. Nordman spelar oxå men jag är ju mest där för Robban jag ;) hahahaaa. Behöver verkligen bryta av med uppskattade saker nu känner jag, blev tom bjuden på fest nu på måndag men hallååå vissa jobbar liksom ;). Är lite låg & urlakad men som ni vet jag är snart på banan igen. Inget ont som inte har något gott med sig ♡♡♡.

Kram Till Er.

  • 152 visningar

Gillar

Kommentarer