Put On A Smile...

& som jag log skrattade dansade järnet & hade kul, kvällen igår var toppen :). Så himla roligt att få träffa lite folk, komma ut, prata & bara vara, precis vad jag behövde, då mina dagar hemma är ganska så innehållslöst. Det var nog bra att jag stoppade i mig lite piller innan kan jag säga, jag lärde mig väl något av förra helgen ;). Fast igår så rörde jag ju mig hela tiden & stod inte eller satt stilla i 10 timmar som jag gjorde på konserten. Men den kvällen var helt fantastiskt ♡ vilket lyckorus den gav, kan nog leva på det hur länge som helst :) nej men om jag åkte på varje spelning så ;).

Men verkligen en lyckad kväll igår, träffade på så mycket folk, kända ansikten & inte så kända ansikten ;) men det visade sig att vi bott på samma ort när jag var yngre * host host * kände visst min lillasyster med :). Bra musik mycket fart & fläkt & otroligt varmt kan jag säga, bra betyg får den första partykvällen av tre kvällar från mig :).

Dock så sover ju inte jag någonting längre känns det som, somnade runt kl. 02 slår upp ögonen 7.45 🙈 alldeles alldeles för lite om man heter Anna. Jag kräver som sagt väldigt mycket sömn, men som sagt som mina 4 sista månader har varit så,👎. Dagen har känts oändligt lång kan jag säga, men har mest försökt kurerat min hals, herregud fick inte fram ett ord imorse. Skönt för familjen kanske ;) när William kom ner imorse vrålar han " vad har du gjort med rösten så där blir det när man vrålar på dansgolvet " & lilldonnan drog en " dagens lilldonna ", hon är så himla rolig den tjejen 💕.

Vaknade upp till solsken det lockade såå att gå ut & gå, men idag så tvingade jag kroppen min att vila, vilket nästan aldrig händer. Men jag blev tvungen att lyssna på den denna gång, får köra på övningarna hemma & ladda för minidisco med tjejerna ;) inte så illa det heller. Vet ni förresten hur mycket " aktivitetspoäng " det gav att dansa i 3 1 / 2 timme igår ? Ojojoj underskatta inte dans säger jag bara det känns om inte annat, haha ;). Får se om tjejerna mina kommer tycka om mammans moves på dansgolvet ikväll 😂. Lovar jag ska inte skämma ut er ;) mohaahaa.

Fick höra att sonen gjorde en riktigt bra match igår, kul :) kanske för att nästan alla föräldrar var ute & svirade så dom inte kände någon press ;). Vad vet jag ? Idag har han dömt lite matcher igen, bra med en egen liten inkomst med :) särskilt när man vill ha ett par skor för 1000 kr men då får han nog döma lite mera ;).

Synd att discot ikväll inte var efter klockan 20 så man slapp det där som är på tv : n ;) haha som sagt inte min " melodi ". Nej ladda för disco med mina girls, en mamma dotter kväll ♡♡.

kram Till Er.

  • 460 visningar

Gillar

Kommentarer