Nu Kanske Jag Börjar Bli En Människa Igen & Om En Månad...

Ojoj ja att man inte 20 år längre det märker och vet man ;) nu vill ju inte jag vara i den åldern men man kanske orkade mera då ;)? Att vara ute på party med allt vad det kan innebära bara det " känns " men framförallt när man som jag kanske inte riktigt är i tip top form ännu. Jag har varit slut i flera dagar kan jag säga, hahaha MEN det var en superrolig kväll verkligen :). Var nog på dansgolvet i ja ca tre timmar, roligt folk, prat, skratt och flams ja men precis som en tjejkväll ska vara :). Så jag var måttligt helt slutkörd i mitt vänstra ben kan jag säga. Men det tänker man kanske inte på just då av någon anledning ;) dock så känner man det efteråt...

Sedan kanske jag inte riktigt mådde hundra dagen efter 🙊 men det kan vi skylla på alldeles för lite sömn mest tycker jag haha ;). Men går man ut så sällan som jag gör så får man väl passa på eller hur :)? Nu blir det lugnt tills båtveckan kör igång ;).

Redan onsdag som dessutom snart är slut, vilket kanonväder vi har herregud så fantastiskt ♡. Nej jag har inte varit utomlands, många tror det, jag har bara något konstigt blod i mig ;). Igår var jag och tränade hos Julia, det är verkligen bara att kämpa på helt enkelt, så trist att man inte kan säga att allt känns SÅÅÅ bra, så det är lite tungt just nu. Att känna hur pass mycket ens kropp sviker en är dessutom mentalt sjukt påfrestande :(. Vilket jobb jag har framför mig, lära mig att få den vänstra foten att fungera igen, få cykla utomhus, gå bra och säkert i trappor, köra bil längre sträckor, det vänstra benet skakar när det blir lite för mycket påfrestningar samt ansträngningar av dess olika slag det är helt sjukt, jag måste kunna gå bra stadigt säkert, hitta balansen. Det vänstra benet känns mycket kortare än det högra, tungt, jag får kämpa som bara den med det benet, BLÄÄÄÄ. Jag tvingas fortfarande att göra olika val, jag klarar inte av allt ännu tyvärr.

Ni skulle bara veta hur tufft det är, riktigt tufft ♡. Blir fortfarande otroligt trött och måste vila. Jag har blivit ett barn på nytt ;) är det såhär det kan kännas om man typ får en stroke? Hjärnan vet hur du ska göra men din kropp kopplar inte, så obehagligt :(. Dessutom så sa pappa min att jag gick riktigt jäkla dåligt, han hade sett mig vara ute och gå och det såg inte bra ut. Nope jag vet, det känner jag väl kan jag säga :( så nu är jag lite ledsen men ja så får det väl vara ♡. 

Jag är oftast positiv men när man inte märker någon större skillnad efter snart sex veckor så är det klart att man börjar bli lite stressad och orolig. Då har jag som sagt gått länge med det här. Det är ju inte särskilt kul om det kommer att bli bestående kan jag säga :(, det verkar ibland som att vissa människor hånar en för att jag fortfarande är sjukskriven. " Du är ju opererad nu " ja jag vet men tyvärr så är jag just nu långt ifrån bra :(. Jag önskar så att jag hade varit 100 % fit for fight det finns faktiskt inget annat jag hellre önskar mig ♡. Jag visar OTROLIGT sällan att jag är ledsen men tro mig jag blir oxå ledsen, men oftast så sluter jag mig, jag ligger inte i fosterställning och tårarna sprutar. Men jag kan vara väldigt ledsen inombords ♡.

Men nu till något R O L I G T :) vad händer om exakt en månad idag? En av dom bästa dagarna på året om man heter Anna och älskar att fylla år ♡. Haha ja tänk så barnslig man kan vara, jag vill fortsätta fylla år MEN inte i år. Om ni förstår hur jag menar, säger fortfarande att 40 är tamesjutton den bästa åldern MEN det kunde få stanna där tycker jag ♡. Ni vet ju att jag älskar paket och överraskningar av dess olika slag MEN det behöver absolut INTE vara några dyra påkostade saker. Utan jag skulle bli så lycklig över att få sitta på en klippa titta på solnedgången och dricka loka ur en plastmugg ♡. Inga jordgubbar till då för det tycker ju inte jag om 🙊, få en bukett liljekonvaljer eller ett blombud ♡. Ja jag är inte den som är den, jag skulle kunna sitta på en sten ute i skogen alldeles tyst och bara få vara. Men jag sticker ju inte heller under stolen med att jag älskar SPA av dess olika slag, Tällberg säger jag bara eller sjöstugan i Gimo går oxå bra ♡. Haha ja alla är vi olika :). 

Nej men roligare än såhär blir det inte för tillfället. Som ni märker så bloggar jag åter igen inte så ofta, det kan ha sina olika anledningar...livet ni vet livet ♡. Har känt mig lite " off " och då har ju jag en förmåga att checka ut, ignorera och stänga av, när man inte riktigt orkar vara fokuserad på allt " annat ". Jag känner väl att AO för mig just nu i mitt liv är att hitta en väl fungerande balans ♡. Försöka att inte tänka för mycket, oroa mig eller alltid tänka på alla andra jämt hela tiden, börjar man grubbla fundera är det lätt att fastna i det. Jag har ju lämnat den delen av mig men det är klart att den kan göra sig påmind mellan varven. Konstigt vore det ju annars ♡.

Kram Till Er. 

  • 327 visningar

Gillar

Kommentarer