Nu Har Dom Åkt Igen...

Vilken helg vi har haft ♡ vi är en stor familj när vi alla ses men som jag älskar det ♡. Denna helg så har vi haft " J " älskade flickor här igen det är så himla mysigt ♡. Det blir verkligen en helt annan sorts " rörelse " :) jag har ju saknat denna ålder på barn men visst man är inte riktigt van hahaha. I fredags när dom kom utforskade vi lekparken för fullt, gjorde sandglassar och roade oss :), vi åt middag på " restaurang " ihop med William och Elin för att sedan softa i lägenheten som slutade med både kurragömma och kuddkrig. Kanske inte optimalt innan sängdags hahaha ;) men kul var det.

I lördags var det full fart för då hade vi kalas härhemma för en blivande 18-åring samt en blivande 16-åring men även jag blev lite firad jag med ♡. Kan ni förstå min son är snart 18 år det är heelt galet!!! 18 ÅR hur sjukt är inte det?!!! Kan knappt tro mina ögon han var ju nyss en bebis ♡. Smörgåstårta och fika utomhus tillsammans med familjen min så mysigt så ♡ men ja det saknades en väldigt viktig person dock :(. Hua det är jobbigt men man måste ändå på något vis fortsätta med sitt liv fast man just nu inte har mamma här. Jag önskar så att hon kan komma hem igen ♡. Kvällen avslutades med att Williams Elin lagade en fantastiskt god pasta åt oss alla och en urgod efterrätt mums. Magen stod verkligen åt alla hörn och vi hamnade i soffan i en stor hög ♡.

Söndag ja då for vi ut till Karö för att umgås lite med " M och M " :) plocka ägg och utforska stället där. Vi satt ute i solskenet och åt lunch " M " grillade hamburgare fantastiskt gott och så mysigt ♡. Efter vi hade kikat på kalvar så var det dags att skjutsa hem flickorna igen tur och retur Stockholm men det gick bra som tur var :). Så ja nu ekar lägenheten tomt igen tur vi har allas våran egen lilldonna kvar här hos oss för mammavecka pågår ♡.

Men innan vi åkte hem så stannade vi till hos min älskade mamma ♡♡♡ åhhh så mysigt det var. Hon blev så himla glad när vi stövlade in där jag, " J " och Cornelia. Vi satt och pratade skrattade och lite tårar kom ♡. Morsdag och det behövs ingen särskild dag min mamma är verkligen min stora förebild till så mycket i mitt liv utan henne vore jag ingenting älskar dig ♡♡♡.

Kram Till Er.


  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer