Nu Håller Vi Tummarna ♡...

Fredag ledig helg på ingång och ja ni vet ju vad jag tycker om det just nu...stresspåslag de lux för min del...men förhoppningsvis så kommer jag inte att känna så sedan ♡.

Är heelt slut i mitt huvud idag kan jag säga, fick sova runt tre timmar inatt. Blev väckt av en gråtandes Isabelle som hade så fruktansvärt ont i halsen stackaren ♡. Så jag grejade med henne från 03.30 och kunde inte somna om efter det. Började jobba kl.7 men ja så kan det vara ♡.

Dagen har dessutom gått i ett på jobbet vilket tempo det har varit. Men som jag säger tur man har så goa kollegor ♡ ja dom flesta iallafall haha ;). Så himla skönt när allt bara flyter på, dom dagarna är bäst :). Men ja Isabelle fick en läkartid och det visade sig att hon har en halsfluss, hua stackars barn ♡. Så nu är hon insatt på antibiotika tre ggr om dagen i 10 dagar!!! Hon mår inte bra vilket jag förstår av olika anledningar...hennes tränare reagerade även på att hon gått ner mycket i vikt över sommaren. Vilket kanske inte är så konstigt...hon är otroligt skör, det är mycket för henne ♡♡♡. Så hon och jag tog en liten biltur här på em åka runt lyssna på lite musik småprata och bara vara. Dom stunderna gillar vi ♡.

Själv så är jag så otroligt glad lättad för nu kan det tänkas att jag kommer att få komma in i lägenheten tidigare. Åhh det är helt fantastiskt ♡ jag verkligen hoppas på att det blir så. En STOR sten lättade när jag fick det meddelandet i veckan. Det bästa på länge. Vilken press och stress som jag har levt i sedan Juni hemskt, jag är fullkomligt helt färdig :(. Så att få det beskedet var verkligen så himla skönt, ni vet tårar i ögonen ♡.

Försöker planera helgen för fullt då jag har så otroligt svårt för att bara vara. Det går inte just nu. Även fast kroppen min skriker efter att pausa vila ta det lugnt andas. Nej det går inte inte riktigt ännu...men snart kanske ♡. Nej försöker ladda för en promenad det går sådäääär kan jag väl säga ;).

Kram Till Er.  • 525 visningar

Gillar

Kommentarer