Now We Are Talking...

Välkommen du underbara Maj månad ♡ bästa månaden eller hur ;) ? Nu äntligen är vi på rätt sida om året fantastiskt underbart ♡.

Mår ni bra :) ? Söndag jag är redo för veckans & helgens sista arbetspass sedan är det klart för denna helg, skönt !!! Men så trist för min del med den kommande veckans extra lediga dagar för familjen. Men faktiskt så blev jag glad då en kollega ville byta pass på torsdag, det innebär att jag hinner umgås med familjen på dagen iallafall ♡.

Idag har vi knappt hunnit gjort någonting eller träffats :( jag är så less på att det blir så...ses vi då har det varit så mycket " annat " som inträffar av olika slag...så det tar så otroligt mycket energi :(...det är liksom inte lugnt...harmoniskt...

Fick ett sms imorse att klockan 9 imorgonbitti har William tandläkartid ? Ehh vi har inte ens fått en kallelse lite konstigt kan man tycka. Så det blev till att skicka iväg en massa mail till mentorerna. Lika bra att han kommer iväg utifall om det är en koll om han behöver tandställning vilket William inte alls vill ha...

Så imorgon måste jag få iväg lilldonnan tidigare till skolan för att kunna skjutsa samt följa med William till tandläkaren. Tur att man har ledig dag iallafall, något positivt.

Tog mig en skön promenad på fm. promenaderna är väldigt välbehövliga när man har mycket i huvudet...Andreas har spolat av våra olika altandäck, dags för sådana utomhus projekt nu :).

Våran lilla " kottis " har försvunnit från sitt bo vet inte vart den har tagit vägen ? Den gör så man sätter andan i halsen. Precis när vi skulle ge oss iväg igår på lite firande så satt den fast. Den som snor in sig i rötter & annat runt sina ena fot / tass så det blev till att rädda den igen. Jag fick hålla, Andreas fick försöka klippa loss den stackaren :( barnen stod runt & tittade. Såg då att den blödde lite på sin ena fot / tass förresten vad säger man om igelkottens kroppsdelar ? Herregud vilket jobb, vi blev alldeles svettiga men man kan ju inte strunta i det, då hade den ju inte kommit någonstans :(.

Det blev iallafall en trevlig lugn kväll :) väldigt många barn så roligt att se dom leka & hålla sams olika åldrar, flickor & pojkar :). Jag stod för efterrätten god men väldigt mastig tyckte jag :). Isabelle råkade dock " tappa " den i marken när vi skulle hem på kvällen. Tur var väl att vi redan hade ätit av den ;).

Bortamatch för sonen så vi håller våra tummar ♡ jag får heja på från jobbet hoppas kvällen går fort så jag får komma hem.

Kram Till Er.


  • 149 visningar

Gillar

Kommentarer