Never Ending Story...

Försöker verkligen hålla modet uppe, jag är verkligen inte ensam om att känna sig lite låg för tillfället :(. Men nu känns det jobbigt det tar liksom aldrig slut utan det blir mer & mer. Min ledighet känns förstörd kan jag säga...

Igårkväll började jag känna en konstig smärta där tanden är borta, fick börja ta smärtstillande igen. Tänkte som sagt att det kanske var stygnen ja då jag inte har varit med om detta förut så är det inte så lätt att veta.

Vaknade imorse kände av det fortfarande nu gjorde det ont när jag petade där, jaha i valet & kvalet hur jag skulle göra. Eftersom jag fick en sådan chock efter förra veckan så ville jag helst inte höra av mig...

Andreas & jag lämnade tjejerna hos mamma min berättade hur jag kände med allt, mamma tyckte att jag skulle höra av mig till tandläkaren då jag ändå skulle in till Uppsala. Lämnade William hos kusin Liam, passade på att ringa det var bara att ta mod & göra det samtalet igen...

Pratade med en sköterska igen, ja fick en tid på direkten så det blev till att åka till mottagningen på en gång. Jiipiee eller kanske inte :( började kallsvettas i bilen må illa nu hade jag ändå Andreas med mig ♡.

In i det rummet igen gulp samma tandläkare samma sköterska kände mig lite snurrig yr. Men idag så berättade tandläkaren vad han hade gjort sist han tog det lugnt förklarade vad som hade hänt. Han sa själv att i vanliga fall så brukar det inte ta så lång tid som det tyvärr blev i mitt fall.

Han kikade först sedan en röntgen för att kolla hur det såg ut. Läkningen upptill samt en bit ner såg jättebra ut men längre ner hade det inte läkt. Det hade som stannat av, jag har fått något som heter " Dry socket " :( " torr extraktionsalveol ". Det är en av dom mest smärtsamma problem som man kan få efter en tandutdragning. Det är ett tillstånd där den blodkoagel som bildas efter en extraktion lösgör sig från väggarna socket. Den inflammation som uppstår är mycket smärtsam, ofta en kraftig smärta som kan kännas som om du ska dö.

Nu klippte han bort stygnen spolade lade i en fyllning med bedövningssalva terracortril samt antibiotika. Sedan körde han upp det i hålet :( ajajaj säger jag bara det kändes. Sedan " klart " ja för den gången men nu måste jag tillbaka igen på torsdag :( alltså jag vill inte jag orkar inte jag vill bara att det ska vara bra nu. Min ledighet känns helt förstörd för tillfället :( funderar allvarligt på att sjukskriva mig eller kan man få ett intyg från tandläkaren ? Förra veckan blev ju totalt förstörd mådde så himla dåligt hade ont :( nu börjar det om med andra saker blir så himla ledsen & less :(.

Ut från tandläkarmottagningen ont bedövad WOW vilken lunchdate för mig & maken, då jag inte fick äta på ett tag fick vi slänga om våra planer. Våran plan var ju INTE att åka till tandläkaren :(. Åkte till " Viva & Viktoria " där fick jag iallafall skratta ihop med Viktoria i omklädningsrummet :). Vilken härlig kvinna hon är hon frågade om min plan var att fortsätta gå ner i vikt för det hade som blivit lite " tomt " ;). Proffshjälp som vanligt & 1000 kr fattigare men det är det värt :).

Lunchdate med maken blev det iallafall men lite senare än planerat. Vi satt i solskenet åt pratade & bara var ♡ så välbehövligt. En shoppingrunda på det, som jag hade fått i present, en snygg rosa resväska som jag hoppas håller nu ;) skor, korta stövlar, bikinibyxor, en långklänning & en mascara :).

Vi avslutade med en fika innan vi for hemåt till våra barn, dom hade haft det väldigt bra :). En " bra " dag fast det från början inte blev som planerat. Vi får hoppas att nästa date blir lite bättre. Nu bävar jag bara för resten av veckan & fortsättningen :(.

Kram Till Er.

  • 283 visningar

Gillar

Kommentarer