Nästa Vecka Händer Det Något Stort...

Redan onsdag bästa kvällen, ja nu vet ni ju varför ;) " Grey's " ♡ eftersom jag har varit på utbildning i två dagar i BPSD vilket har varit otroligt intressant & lärorikt, ( en utbildning som lunch ej ingick i 🙈 säger inget mera om det ) så kunde jag inte jobba min kväll idag. Otur va ;) ? Nope det tycker jag VERKLIGEN inte :). Kan även titulera mig som " BPSD administratör nu det ni :).

Dessutom så tar jag helg tom lördagkväll klockan 18 då går jag på & jobbar min sista helg. Ja iallafall på 50 % för from nästa vecka så är det jag som börjar jobba min fulla tid :).

Tänk att ett halvår efter min operation så ska jag äntligen få prova jobba fullt igen :). Samtidigt som jag har längtat så är jag nervös, nervös för att jag kommer att få väldigt ont, orolig för om jag kommer att bli skickad till det tyngsta vi har. För det kommer INTE min kropp att klara av flera gånger i veckan, då vet jag inte vad som kommer att hända :(. Men jag känner mig väldigt redo :) det ska bli roligt, vill gärna fortsätta cykla ;), tänk om jag kommer att fixa ett helt arbetspass utan att avlida av smärtor, åhh vad jag håller mina tummar ♡. Nu måste det gå vägen eller hur :) ?

Nu ska jag INTE säga för mycket för då händer det väl något, men efter all träning som jag utför alla träningspass som jag lägger ner tid på, kämpar VARJE dag sliter. Så känner jag en stor stor skillnad, det är otroligt helt fantastiskt :) som jag har nött med mina rehabövningar program det har varit såå tråkigt. Träningsförbud, försiktigt så fick jag börja prova träna & nu tränar jag ALLT med förstånd. Det är så himla roligt :) märker sådan skillnad mot när jag inte fick eller kunde utföra någon sorts träning. Jag kan nu & det gör mig så glad ♡ jag är verkligen inte där jag var rent viktmässigt på skivstången som jag var innan " olyckan ". Men jag får & kan träna det är lycka för mig ♡.

Har precis kommit hem från ett gympass, idag kändes det lite trögt men ja så får det väl vara. Alla träningspass kan väl inte gå som på räls eller hur ;) ?

Kram Till Er.

  • 599 visningar

Gillar

Kommentarer