När Planerna Ändras & Jag Är Så Lycklig ♡

När tårarna hänger i ögonen hjärtat slår fortare än någonsin klumpen i magen & hjärtat är borta jag är så LYCKLIG så ni kan inte ana. Kan ni ens gissa vad det är ♡ ?


VI SKA TILL GOTLAND ♡ jo det är sant jag kommer åter igen detta år få komma hem till mitt älskade andra hem. Vilket är helt fantastiskt ♡. Det har varit så mycket fram & tillbaka både med semestrar, min semesterperiod, boende, båtresa. Ja sent ute även detta år minst sagt...

Från början så skulle jag ha sen semester sedan så flyttade dom den till tidig vilket gjorde mig så ledsen :(. Ja om ingen av mina kollegor kunde tänkas byta med mig. Har sedan gått i två månader riktat in mig på att ja det blir väl tidig semester detta år då ingen sagt något annat. Men så en dag fick jag nog på jobbet, frågade hur blir det med min semester iår då jag INTE har hört ett ljud på 8 veckor ? Får till svar att jag skulle få sen semester, vaa kan det verkligen vara sant ? Visste först inte vad jag skulle tro, skojar dom med mig ? Men då det inte var helt klart så har jag som gått & bara väntat & hoppats.

Tro det eller ej det är sant jag får sen semester jag kommer ner till mitt älskade Gotland ♡ åhh vad jag är LYCKLIG ♡. Kan knappt tro att det är sant. Denna sommar blir annorlunda på många vis, jag & Andreas får endast en veckas semester ihop vilket är riktigt dåligt :(, vi kommer att åka v.30 till Gotland & inte v.32 ;) nu gör inte det mig något. Men iår så är det första gången som inte sonen kommer att följa med vilket känns trist & tomt :(. Han är bjuden till Böda v.30 & eftersom det är den enda veckan vi kan hitta på något så blev det såhär. Det känns väldigt konstigt...ni vet navelsträngen & kontrollen...gulp...samtidigt så förstår jag honom med ♡.

Då vi inte har fått klara besked om våra semestrar så ja då blev vi sent ute även detta år med att hyra något. Som vi har letat, skickat mail, kom sedan på " blocket ", en stor chansning samt en risk kanske. Är det seriöst ? Kan man lita på det ? Vi har alltid hyrt genom stugknuten eller bekanta, vårat " spökställe " är upptaget v.29 - 30 annars var den ledig så himla typiskt. Efter mycket letande hittar jag tillsist en villa på 120 kvm som var ledig v.30 ca 30 minuter från Visby. På " blocket " nu då så nu får vi se om det blir bra eller om vi blivit lurade ;). Men hon som hyr ut verkar seriös tror ja 🙈 har kollat upp henne på Facebook hahahaha, vi har haft mail & sms kontakt iallafall. Betalat 20 % på huset har vi oxå gjort ;), bokat båt men då vi åker söndag - söndag så faller det in på min jobbhelg såklart 👎. Så nu har jag ytterligare ett problem att lösa 😩 det ska inte vara lätt kan man lugnt säga.

Så det blir en konstig sommar minst sagt, Andreas blir själv med barnen två veckor & jag blir själv med dom i tre veckor. Det är ju INTE såhär man vill ha sin semester, med tanke på att jag jobbar alla klämdagar, storhelger, helger & kvällar när dom är lediga. Då kunde man ju få önska att man åtminstone hade sin sommarsemester ihop. Men icke...det kan ju slita ändå att inte ses mellan varven, när vi oftast har uppbokade helger året om. Men ja kanske vi har ledigt ihop nästa sommar vad vet jag. Då har jag TIDIG semester ;) så då blir det en vecka utomlands på höstkanten :).

Nu är inte jag vidskeplig eller tror på saker även fast jag varit med om konstiga upplevelser. Det lustiga med allt det här är att " Takida " var klar med sin turné plan för denna sommar. Dom spelar tyvärr inte i närheten där jag bor vilket jag blev lite ledsen över, vad händer ? Jo dom lägger in ett par extra spelningar :) vart ? Klintehamn på Gotland, när ? V.30 haha jo det är sant :) & vet ni vi bor inte särskilt långt bort från Klintehamn just saying ;).

Åhh vad glad jag är pirrig lycklig ett lugn i kroppen nu kan jag andas ut & verkligen ha något att längta & se fram emot ♡. Förstå jag ska till mitt älskade andra hem ♡ det är lycka för mig ♡.

Kram Till Er.

  • 432 visningar

Gillar

Kommentarer