När Många Pustar Ut

i soffan på fredagskväll & bara njuter av en ledig helg då finns det dom som suckar & försöker ladda för att jobba helg ;). Jag är en av dom, min jobbhelg på tur jag ska jobba lördag & söndag kväll. På söndagskväll när folk börjar få " ångest " för att helgen är över & det är dags för jobb på måndag då pustar jag ut & njuter av ledigt :) vilka kontraster! !!

Sitter i soffan regnet skvalar utanför, vi har njutit av en god middag. Ugnsrostade grönsaker, kycklingfile ', fetaostsås & grönsaker bjöd denna restaurang på ikväll :).

Efter en strulig dag på jobbet eller datastrul snarare som gjorde mig väldigt irriterad så var det skönt att sluta kl. 13. Hämtade min lilldonna ♡ vi åkte hem fikade & pratade en stund. Isabelle & E kom till oss efter skolan, efter en stund dök även Nathalie upp :).

Jag gick ut & fortsatte att kratta suck...det blev dagens motion idag med. När det bara är grått, mulet, mörkt, dimma & regn så tappar jag all lust :( . Jag hatar denna årstid så himla mycket, den stampar ner mig under jorden, usch. Tittade på min fina växt som är så otroligt fin på sommaren men nu är den hemsk :( Depp Depp.

Började med middagen tidigare så Isabelle & E hann äta innan deras fotbollsträning. Förstå så bra träning 1 1/2 timme en fredagskväll sedan kan man gotta sig lite ;). Perfekt ju 👍.

Lilldonnan verkar lite sur idag vet inte vad det är ? Fredagstrött skulle jag tro, det tar nog på att gå fem dagar i veckan & fritids vissa dagar. Inte för att hon går så mycket på fritids men det räcker nog till.

Nej snart dags att hoppa ur kläderna ;) tända lite ljus & bara vara ♡♡

Ha en skön kväll.

Kram Till Er.

  • 162 visningar

Gillar

Kommentarer