När Man Inte Tillåter Sig Att " Känna "...

När man bara kör på dag efter dag timme efter timme man sysselsätter sig själv hela tiden för att inte tilllåta sig att " känna ". För vad händer om det blir för lugnt tyst jo du känner efter...

Just nu kan jag INTE göra det utan jag måste hålla igång precis helst hela tiden. Tro mig jag kommer att få uppleva när det är helt tyst och man är själv..

Jag håller igång mig själv genom att träna, först på gymmet sedan kan jag även gå ut och gå om kvällarna, flyr gärna iväg till musiken den gör väldigt mycket ♡, jag far och flänger fram och tillbaka. Kan göra lite halvtokiga saker men inte för att vara " jobbig " utan jag vill inte känna för mycket, vill helst boka upp mig på ALLT. Jag kan gärna skjutsa hämta allt för att hålla igång!!! Älskar att läsa men då blir det för lugnt igen tappar koncentrationen vet knappt vad jag läser. Vill helst inte sova för då måste man vara lugn det är tyst och tankarna kommer precis hela tiden...jag varken orkar eller vill känna efter just nu...det går inte :(. Är så rädd att jag faller då riktigt ordentligt...

Det är INTE läge att tillåta mig själv att känna just precis nu. Hela min semester som känns förstörd är uppbokad av bankmöten, juristsamtal, leta boende/få boende klart, mäklare, bodelning, papper hit och papper dit, frågor, tankar, funderingar, tårar. Samtidigt som jag har tiden att hinna " se fånga upp och vara med ".

Jag är ganska så duktig på att pressa och puscha mig själv. Vilket inte alltid är så bra...ibland kan det vara bra men kanske inte just nu. Därför går jag över till att överanalysera saker istället för det håller ju igång en men det kan samtidigt bli väldigt fel ♡. Haha ja vet helt sjukt!!! Man tolkar och missförstår saker konstant vilket jag egentligen inte vill :(. Men min hjärna är så slut och så fullproppad just nu. Jag hoppas att dom som vet vem jag är hur jag är som person ja när allt är " normalt " stannar kvar ♡. Jag lovar jag kommer bli mitt rätta jag så småningom ♡.

Vissa dagar vill man bara försvinna för ett tag och komma tillbaka när allt är klart och bättre. Tänk om vi var 6 månader framåt nu...jag är galet orolig för många saker tro mig. Men jag måste ändå tro på mig själv jag kommer att fixa det här ♡ vad än nu människor tycker känner och säger om och till mig. Jag är inte dum, detta är genomtänkt och jag VET att det inte kommer att bli som förr och jag VET att det kommer att bli tufft. MEN i slutändan så kommer det att bli bra ♡.

Kram Till Er.

  • 420 visningar

Gillar

Kommentarer