När Man Får In Ett " Flow "...

Med träningen samt kosten så får man en bacilluska på besök det är inte roligt :(...jag är inte ofta sjuk så jag ligger & måste vara hemma från jobbet * peppar peppar *. Jag kanske snittar max 1 - 2 gånger per år det brukar oftast vara i bihåleinflammation, feber & luftvägarna som strular.

Eftersom jag på senare år har blivit väldigt utsatt för just bihålorna har läkaren sagt att så fort jag börjar bli förkyld ska jag börja direkt med " nasonex ". För att kanske ha en chans att förhindra en bihålsinflammation för det är verkligen INTE roligt :(. Tyvärr tyckter jag att det " smakar " som om det är på gång...urk...

Men det är verkligen så typiskt när man har fått in ett bra " flow " så blir man dålig :( så himla värdelöst & ledsamt. Det är precis som att kroppen vill strejka & säga " stop "...

Jag hoppas verkligen INTE att det blir långvarigt eller att det leder till en längre sjukdomsperiod. Om jag blir sjuk då brukar det oftast komma i Mars / April slutar med en penicillinkur samt hemma i två veckor det vill jag inte kan jag säga.

Förra året när jag blev sjuk då var jag verkligen dålig :( blev hemma länge åt penicillin missade istortsätt all träning på våren. Så himla värdelöst :( Nej uscha nu kan bacilluskan hoppa över till någon annan tycker jag ;).

Tisdag idag dags att börja skjutsa runt lite barn.

Kram Till Er.

  • 172 visningar

Gillar

Kommentarer