Mysig Dag...

Då var denna helg slut, nu får vi ladda om för en ny vecka :). Som sagt våran helg har gått i sportens tecken, men det är roligt att titta på barnen. Se deras utveckling se hur dom kämpar & framförallt har roligt ♡. Men visst känslan kan ju vara lite olika på hur det känns, ja jag tänker på William där. Tjejerna tycker att det är superroligt med fotboll & innebandy dom brinner för det :). Vad William känner är ja " oklart " skulle jag vilja säga.


Igår började vi med en " futsal " match för Isabelle som för mig var helt nytt :), färre spelare andra regler, tjejerna vann den matchen. Vidare mot IFU arena där lilldonnan skulle ha sitt poolspel. Dom mötte Vaksala gul & Vaksala svart, första matchen så var lilldonnan målvakt igen ;). Ja vi får se vad som händer hon gillar verkligen det, haha. Andra matchen fick hon vara lagkapten samt göra mål :), som barn växer i rollen med lagsport. Vilken otrolig utveckling dom gör, lärorikt, lyssna visa respekt, lära sig att samarbeta, lära sig att ta motgångar samt medgångar, övervinna olika rädslor. Helt fantastiskt är det ♡ sedan har ju dom otroligt underbara tränare måste jag säga det gör väldigt mycket. Tjejerna vann båda sina matcher, ja man räknar ju inte poäng men dom har full koll tro mig fast dom bara är åtta år ;).

Annars så bjöd helgen även på en " sleepover " Isabelle drog till Ebba i lördags efter matchen för att hänga med henne & sova där :). Idag har jag haft mamma min & " bonuspappa " här på lunch & fika. Så himla mysigt sådant uppskattar iallafall jag ♡. Bjöd på en morotssoppa med lax & räkor den är så himla god. Till fika bjöd jag på saffranscheesecake med pepparkaksbotten toppad med små pepparkakshjärtan, lite florsocker & granatäpple. Ja men ni hör ju TO DIE FOR 😍. Dom gav mig en sådan fin julkrans ♡ nu hänger den ute på dörren. Alla barnen fick vara hemma för att för en gångs skull UMGÅS, jobbigt värre ;).

Men startade dagen med en promenad medans dom andra sov. Ja jag är ju inte direkt känd för att sova om man säger som så ;). Men jag nyttjar dagen om inte annat :). Dagen igår blev lite för mycket bilåkning, sitta, stå en hel dag, fy 17 vad slut jag var när vi kom hem & ont. Det blev soffan resten av kvällen kan jag säga, skönt att sonen & " F " hade börjat med middagen ♡.

Nu händer det inte så mycket mera denna dag, grabbarna i huset samt svärfar drog på Williams hockeymatch i Björklinge. Dom kommer hem sent ikväll, jag & tjejerna rustar för en ny vecka som innebär Luciatåg, julbord med jobbet, träningar, matcher, julfest för lilldonnan & säkerligen något annat som jag har glömt ? Känner att det skulle vara lite mysigt att få lite snö ♡ eller vad tycker ni :) ?

Kram Till Er.


  • 429 visningar

Gillar

Kommentarer