❤ May My Favourite ❤

Glädjeskutt lyckorus varm i ♡ pirrig glad, äntligen så är vi här min abslout bästa månad på hela året ♡. Tack mamma & ja pappa med ;) för att jag välkomnades denna månad av alla månader under året. Vem älskar inte Maj ♡ ? Varför består inte Maj av dubbla dagar istället ? Förresten Maj Juni Juli & Augusti borde dubbleras tycker jag :).

Tänk att det snart har gått ett år sedan man fyllde den magiska siffran 4 0, otroligt, vilken fin dag jag fick ♡. Vilken bra fest jag lyckades ordna med ;) kommer ihåg hur glad jag var över att jag orkade ordna den med tanke på mina hemska smärtor. Den fina sången som mamma hade skrivit åhh den var så fin ♡ & trubadur Micke som kämpade med att framföra min bästa låt " You Learn " ♡. En kväll som jag alltid kommer att bära med mig. Jag säger bara som så till er som tror att ni kommer att få PANIK för att bli 40 lugn bara lugn. Själv så tyckte jag att det var coolt att bli det, jag fick ett lugn i kroppen ett avstamp kan man säga. Men fick dessvärre väldigt jobbigt med andra saker, kroppen & sedan kom saker ikapp mig...men över att bli 40 har inte gjort mig ett dugg en skön ålder helt enkelt, en mogen kvinna i sina bästa år :). Ni vet som ett väldigt gott moget vin ♡.

Valborg passerade huset vårat stod kvar ;), som sagt ingen fara alls vilket jag visste ♡. Tråkigt & kallt väder, vi var hemma redan kl.22 vi börjar bli för gamla tror ja ;). Så sonen blev inte överlycklig, dom försvann ut en kortis men kom tillbaka hem till oss igen. Dom hängde på sonens rum till klockan 0.00 sedan åkte ungdomarna hemåt :), jag bjöd dom på en skål ostbågar man får ju inte skämma ut sig eller sonen för mycket ;). Som sagt dom får väldigt gärna vara här det gör mig inget alls ♡. Förresten kanske inte när man börjar jobba kl. 7 kom jag på ;) men annars så går det bra nemas problemas.

Redan torsdag veckan susar förbi, jag har idag varit iväg för att finjustera lite i min mun, ni vet det tillhör ju inte något som jag gillar 🙈. Mår dåligt redan ute i väntrummet, vill gärna springa därifrån man sitter & kallsvettas & har djup ångest. Visste dessutom att detta besök skulle ta ca 1 timme fyyy 17 vilken pärs. Har ändrat tiden två gånger men ja det var ju som tvunget att fixa till det, onödigt med den utgiften tycker en annan med. Det finns ju så mycket roligare saker att lägga pengarna på ;) hahahaaa. Men nu är det gjort tack för det, nu kan jag andas ut ♡. Ni vet min tandläkare som påminner lite om " Takida Robban " :).

Då jag tydligen är helt överpirrig & sprallig i kroppen ;) så skickade jag in två nya jobbansökningar i veckan. Ena jobbet är verkligen helt utanför min comfort zone kan man säga men det blir nog bra. Jag ÄLSKAR utmaningar :) nu undrar GARANTERAT några " varför skriver hon ut det " ? Varför inte ? Jag har dom senaste åren varit helt öppen när jag sökt jobb. Men kanske INTE om jag vet att vi är flera som sökt samma jobb ;) hahaha då är jag knäpptyst. Tyvärr så har jag haft lite otur på jobbfronten den senaste tiden, men som sagt " eran förlust ". Någon gång så blir det min tur ♡.

Drog av ett intervallpass på 4,5 km innan middagen så min träning är klar för idag, nu är sonen på sin träning, det vankas föräldrarmöte för Williams fotboll, Isabelle ska hämtas ute i skogen mot kvällningen, nya studsmattan har kommit hem & ska monteras. Ja vi har att göra som ni märker ;).

Kram Till Er.

  • 657 visningar

Gillar

Kommentarer