Man Är Inte Oumbärlig Nytt Anfall Idag...

Många kramar till er ALLA som har hört av er jag blir alldeles rörd till tårar ♡. Efter ett sådant här akut anfall som jag fick så får man sig en ordentlig tankeställare. Man är inte oumbärlig inte ens jag. Kroppen är en konstig pryl ;).

Tänk hur ens kropp kan reagera men oxå hur det kan utlösa saker. Som nu i mitt fall migrän som troligtvis kom av den pressade och stressade situationen som jag befinner mig i. Det är verkligen inte kul. Man tror och tycker att man tar hand om sig själv men undermedvetet så gör man kanske inte det ändå. Samtidigt som jag vet om vad jag gör för fel, sömn och mat, under all kritik för tillfället.

Jag har inte mått super efter fredagen kan jag säga. Jag har haft en dov huvudvärk hela tiden, illamående samt knas med synen. Reagerar otroligt mycket på dofter har jag märkt, parfym och mat bläää. Dessutom så kom en ny attack vid lunchtid idag igen så det var bara snabbt som 17 peta i sig alla tabletter på en gång, fy :(. Försöka andas blunda och inte stressa upp sig och jag somnade ♡. Sover jag på dagen då är något knas för det är så inte jag. Har märkt att jag börjar frysa något så kopiöst i samband med att anfallet kommer. Med tanke på hur ofta huvudvärken är behöver jag nog göra ändringar i mitt liv ♡. Har vilat i den mån det går under helgen, inte rört en enda flyttlåda, umgåtts med vänner, sovit tok för lite, tagit promenader. Igår hade jag faktiskt sällskap på promenaden vågade inte riktigt gå själv, samt så blev det en annan runda :).

MEN jag har nog kommit till en punkt där jag helt enkelt måste inse att jag gör, är och bryr mig för mycket. Så istället för att försöka hålla mig kvar ska jag istället låta saker och personer få gå nu. Jag orkar inte längre helt enkelt. Jag vet att jag är värd så otroligt mycket mera än att alltid få ett dåligt samvete, tro att det bara är mitt fel eller att jag inte är värd någonting. Jag fixar inte det längre, jag är dränerad och jag måste tänka på mig ♡. Särskilt efter ALLT som har hänt på väldigt kort tid, varningssignaler som bara den. 

Dom som vill ha MIG kvar i sitt liv ja dom visar väl det tänker jag, på ett bra sätt. Jag orkar inte må skit längre över saker som jag inte tycker är mitt fel bara, jag är så fruktansvärt less, nu får det räcka :(. Även om det är små saker som att blocka ta bort människor på sociala medier eller in real life, inte svara ignorera, inte lägga någon energi på vissa människor, finnas på ett sätt men inte på ett annat eller som sagt jag lämnar helt enkelt. Ändringar som kanske faktiskt är väldigt nödvändiga men det är bara jag som inte riktigt har insett det eller törs ♡. Jag vill ju helst finnas för alla alltid ♡ men det blir tyvärr för mycket på fel sätt. Jag vet och känner det nu ♡.

Jag kommer att gå vidare på olika sett nu, jag kommer sätta barnen i första rum som jag alltid har gjort och sedan mig själv ♡. Jag kommer inte vänta eller pausa mitt liv MEN jag kommer att pausa mig. Jag kommer INTE att finnas vara tillgänglig när det passar andra eller på obestämd tid, utan vet ni jag är oxå en person med känslor ♡. Jag vet att jag är värd så himla mycket mera än vad vissa människor får mig att tro och känna att jag just nu inte är. Eran förlust inte min, enough is enough. Jag är faktiskt inte en dålig människa. " What comes around goes around " 👊. 

Nu är det full fokus på att " lämna " saker och människor, fokus på barnen, fokus på mig och bara tänka framåt och på det som komma skall ♡. En månad kvar sedan befinner jag mig i MIN lägenhet och mitt /vårat nya liv kan börja och jag kan andas ut ♡.

Kram Till Er. 

  • 841 visningar

Gillar

Kommentarer