Lite Sno*et....

Gokväll på er hur har ni det vad än ni gör eller mår ♡ ? Här är det fullt ös medvetslös vardagen är här dagarna går i ett timmarna bara försvinner. Det känns knappt som om man har haft semester vilket inte är bra...

Jobbdag, möte, vilket jag tyckte sisådär om vissa saker, fick höra att oavsett om man jobbar 75 % eller 100 % ska alla ha 9 lediga dagar på fyra veckor !!! Vilket jag tycker är sjukt jag jobbar 75 % av en anledning jag har en eller max två mer lediga dagar än dom som jobbar mera %. Nu ska det tydligen bli lika, vilket kommer att innebära att jag kommer att få flera kortare turer det känner jag förstör dagen :(. Som verksamheten ser ut nu så blir det även som så att jobbar man kväll kommer turen oftast att börja 14.30 istället för 15.30 som den kan göra nu. Vilket kommer att innebära ännu mindre tid för min del med främst mina barn samt så har det löst väldig mycket, ja som att slippa ta VAB tex. Nej jag är inte jätteglad kan jag påstå :( åter igen så har man inget att säga till om !!! Så med andra ord ska ett nytt schema påbörjas.

Var irriterad & besviken när jag kom hem från jobbet, då var det bara att ta tag i nästa del " planerad strukturerad städdag ". Japp en helt ny fas i våran familj ni kan gissa vem som kom på det ;) ? Jo JAG :), from NU har vi en gemensam städdag i våran familj vilket innebär man städar sitt rum själv MEN man får oxå en annan del att ansvara för. Idag hade tex William toaletten på övervåningen Isabelle hade köket & lilldonnan hade vika undan tvätt. Ja plus sitt rum med då !!! Andreas har rensat ett avlopp, dammsugit & våttorkat, ja Anna då ;) ? Hon har bloggat, haha nej strykit bytit gardiner & lagat mat. Nu hoppas jag att vi håller i detta för som det har varit innan det fungerar inte. Man gör ju inget annat än plockar & städar, visst vi kommer att få göra någon stöd dammsugning osv men själva städen hjälps vi åt med.

Blev uppringd av skolsköterskan dom hade bestämt att lilldonnan får kostintyg för denna termin men sedan ska hon äta som dom andra barnen. Så det är bara att hoppas att hon kommer att göra det, inte gå ner i vikt & inte blir så trött så hon inte orkar med HELA dagen i skolan samt fritids.

Ja ni igår var jag med om något som aldrig har hänt under mina 20 år på jobbet mycket har jag varit med om. Men detta tog verkligen priset ;) kom hem till en brukare gör det jag ska vänder mig om går in i kammaren. Flyger därifrån hjärtat börjar slå hur fort som helst...blundar men ändå kikar i ögonvrån var det verkligen det jag såg...jo en orm !!! Förstår ni mitt på golvet ligger det en orm, jag hinner tänka att den måste ut ur huset inte försvinna för det är värre. Rusar in i köket hämtar sop & skyffel fram till ormen sopar upp den på skyffeln den ringlar av. Nytt försök samma igen, åhh tänker jag måtte den inte försvinna. Sopar hårt på ormen som ligger helt stel när jag äntligen lyckas springer jag med ormen på skyffeln genom hela huset ut, slänger den över trappräcket rusar in.

Pulsen slår hjärtat håller på att hoppa ur kroppen på mig vad 17 hände ? Hur vågade jag ? Ja jag förstår knappt det själv, när jag satt i bilen efteråt skakade mina ben kan jag säga. På kvällen när jag åkte ut dit igen ja då vågade jag knappt titta eller lyfta på något ;). Imorse när jag kom dit låg det en stor död mus samt en död bebis mus alltså vad är detta ? Rena rama zoo ;).

Min promenad date blev inställd ikväll vi tycker att vädret är lite ostabilt så vi bestämde att vi skulle dansa extra mycket på lördag istället :).

Nej fortsätta med strykningen & kanske få upp lite gardiner vi får se.

Kram Till Er.

  • 295 visningar

Gillar

Kommentarer