Ledig Dag

Som är så välkommet & välbehövligt kan jag säga är väldigt trött i mitt huvud. Fick jobba över igår med så sent i säng kom jag, sedan upp imorse när klockan ringde...snark kände jag bara !!!

Det är inte som förr när man kunde sova hur länge som helst på lediga dagar vara vaken halva nätter. Nu är det " andra tider " så att säga ;) men inget man vill byta bort. Men ibland önskar man att detta passande med tider inte fanns.

Har skjutsat barn till skolan efter det tvingade jag mig ut på min promenad fast jag egentligen inte ville !!! Nu sitter jag med färg i mina fula utväxt väntar på att få gå & duscha.

Ja sedan hämta hem ett barn från skolan MEN på em. är det dags för mig att bli " Anna " för då väntar det en date med min fantastiska vän Lollo ❤. Idag kommer jag att ta bussen till Uppsala jag orkar inte köra är helt slut efter all bilkörning på jobbet. Dessutom detta mörker på kvällarna :( tycker inte om att köra då...jag har fobi för älgar jag är verkligen jätterädd för dessa djur :(. Jag märker att jag bli mer & mer löjlig jag sitter & ritar upp världens bild när jag ska ut längs vägarna & köra. " Tänk om det hoppar upp en älg " " Tänk om jag krockar med en älg " Tänk om det kommer en älg springandes längs vägen " . Så håller jag på...tycker det är hemskt med alla dess bilder som läggs ut på tex instagram på döda älgar, jag mår så illa & dåligt av det :( tycker det är jätte obehagligt.

Nej dags att hoppa ur träningskläderna slå på lite kaffe & fortsätta dagen :). Ha en bra dag !!

Kram Till Er.


  • 157 visningar

Gillar

Kommentarer