Kommer Man Någon Gång Att Vänja Sig ♡...

Äntligen så är fredagen här och mina älskade barn är äntligen här hos mig ♡♡♡. Hua tårar de lux, som jag har saknat dom. Ikväll har jag även fått haft sonen här med det är lycka om något ♡. Min första " mammavecka " och som jag har längtat ♡ men kommer man någon gång att vänja sig?


Att sitta runt middagsbordet vi fyra prata skratta äta god mat och bara få vara tillsammans då blir jag varm i mitt mammahjärta ♡. Man kommer nog aldrig att vänja sig vid att vara själv utan sina barn. Utan man måste helt enkelt bara acceptera det ♡. Jag lär mig att vara själv på ett annat vis nu och det om något är delade känslor och samtidigt otroligt nyttigt ♡. Man kan nämligen inte fylla ett tomt hål med något eller någon som man tror ska " hjälpa " en. Du måste ta dig igenom detta på ett eller annat vis annars så kommer det ikapp dig senare ♡.

En av mina rädslor är som sagt att barnen inte kommer att trivas eller känna sig trygga här i lägenheten. Dom är vana med huset dom är trygga med huset dom har sitt där. Här måste vi börja om med ja det mesta, mycket är nytt. Att ha två olika hem varannan vecka ja det kan inte vara lätt. Skulle vi själva vilja byta hem varannan vecka? Som sagt det snurrar mycket i våra huvuden just nu. Men jag kommer alltid att finnas här för barnen dom kommer först alltid jämt ♡♡♡.

Nu ska här njutas av den efterlängtade " mammaveckan " två veckor sedan jag sov ihop med barnen. Usch det känns ska jag säga :(. Vi ska boa in oss i lägenheten få vardagen att fungera med ALLT vad det innebär. Tjejerna ska upp själv dom dagar som jag börjar kl.7. Men redan på måndag kör det ihop sig då jag jobbar kväll så då måste iallafall lilldonnan hem till huset. Vill inte riktigt lämna henne själv när jag jobbar kväll, visst hon har en storasyster men jag tycker inte riktigt att det ansvaret ska ligga på Isabelle. Ja det här med att jobba obekväm arbetstid och vara ensamstående inte lätt alls. Vi får hoppas att förståelsen för det finns även på jobbet framöver.

Full fart i helgen matcher till höger och vänster men här kommer vi in på att jag inte längre kan vara helt delaktig. Mina lediga helger med barnen innebär även att vi inte kan dra iväg med bilen eller att jag kan köra till matcher eller träningar. Nej för jag har som sagt ingen bil ännu. Så nu kommer jag istortsätt att missa barnens alla matcher pga ingen bil. Så himla tråkigt, det är inte för att jag inte vill utan det är för att jag inte kan pga av bil. Ja ni hur det ska vara.

Imorgon kommer äntligen mamma min och " bonuspappa " hit och hälsar på ♡. Lika där jag kan inte längre åka ut till dom när jag tycker känner och vill. Till veckan kommer pappa min hit och hälsar på eller snarare för att gratulera lilldonnan i efterskott. Full fart :). Men nu ska här njutas ♡ just nu ligger vi alla i en hög i soffan käkar chokladpudding och kikar på idol.

Kram Till Er.

  • 652 visningar

Gillar

Kommentarer