Kan Vara En Av Dom Bättre

dagarna just denna dag då det är dags för en " Anna & Lollo " date ♡♡ bara sådär en tisdag. Det är precis vad jag behöver känner jag, att få vara " Anna ", umgås prata ventilera & bara vara med en fantastisk vän ♡.

Om ni har en " bästis " hur mycket ses ni då ? Hörs ni varje dag ? Hörs ni av varje vecka ? Hur länge har ni känt varandra ? Hur lärde ni att känna varandra :) ?

Jag träffade som sagt Lollo första gången när vi började gymnasiet i Uppsala vi skulle läsa till USK hamnade i samma klass. Redan i klassrummet så kände jag att det var något speciellt över henne :).

Långt brunt hår bruna ögon hon var inte från Sverige utan hon var från Chile :) vi kändes så lika till sättet men hon var mera " rak på sak " ;). Det kändes som om vi hade ganska lika värderingar vi kom från lika familjer men ändå inte. Vi förstod varandra ♡ hon blev min bästa vän ♡.

Som ni vet så kom vi ifrån varandra sorgligt nog det var inte roligt alls som jag saknade Lollo :(. Jag letade sökte efter henne utan resultat men sprang på hennes mamma & fick Lollos telefonnummer.

Vi gjorde ett försök att träffas vi sågs vi hördes jag väntade mitt första barn...det kändes då som om vi befann oss i olika skeden i livet...åter igen så tappade vi kontakten med varandra...

Jag fick mitt första barn jag gifte mig jag fick mitt andra barn jag önskade såå att jag hade haft Lollo vid min sida...jag saknade henne så mycket vart en jag var så tittade jag efter henne jag sökte febrilt efter någon sorts information men utan resultat...hon var som bortblåst helt enkelt...

Men så en dag när jag hade varit hos tandläkaren i stan, jag & Andreas skulle äta lunch vem kliver in jo Lollo :). Jag kände igen henne direkt hon var sig precis lik jag går fram till henne, hon tittar på mig jag tittar på henne...

Efter den dagen har vi följts åt i vuxen ålder, jag har missat så många år av hennes liv & hon av mitt liv vilket är lite sorgligt. Saker som man vill dela med en vän bara en vän ♡. Ni vet kunna ringa när man är glad, ledsen, lycklig, frustrerad & arg när man behöver tröst & stöd när man vill berätta något bara just för henne ♡.

Även fast vi befinner oss i olika skeden i livet just nu så har vi ändå otroligt mycket gemensamt :). Det som är tråkigt är avståndet till varandra vi bor inte långt borta men för långt för att bara spontant kunna ses. Det saknar jag otroligt mycket :(.

När jag har tid att ses kunna prata då är Lollo oftast upptagen när vi ibland försöker prata då blir vi avbrutna haha. Så nej det är inte så lätt att få till det ;). Jag älskar Lollo ändå fast hon säger att hon ska ringa men inte gör det ;) jag har säkerligen brister jag med.

Men vi försöker iallafall hitta någon dag ibland för att kunna ses bara vi ♡ på hela Februari hittade vi EN dag !!! Vi brukar även försöka ses hela familjen med, lilldonnan har ju sin framtida pojkvän ;) våra karlar kan behöva ses dom med för den delen :).

Så just idag vankas det en dag med min fantastiska älskade vän ♡♡ Love You ♡♡.

Kram Till Er.

  • 165 visningar

Gillar

Kommentarer