Kan Knappt Tro Mina Ögon...

Det kan inte vara sant, jag brukar inte vara en person med " tur ". Man kan tolka det hur man vill men nej jag brukar oftast få kämpa mig fram. Jag " sticker " inte ut utan jag är ganska så neutral, ja pratar vi tex om en större folkmängd som umgås så " syns " inte jag utan jag drar mig undan, hörs inte direkt, vill inte ta onödig plats ;). Pratar vi kärlekar ja nu har väl inte jag haft så många ;) men när man var yngre då hade jag en kompis som ALLA killar tyckte var snygg, hon är snygg än idag :). Om ens någon stötte på mig så har jag nog inte ens förstått det 🙈. Det värsta jag vet det är faktiskt när man för en gångs skull får vara den som " syns " så tar vissa personer över för att dom ska få bekräftelse, nej usch blä tvi. Pratar vi om ett jobb som jag väldigt gärna vill ha så får inte jag det, jag kommer oftast till intervjun men sedan så går det åt pipsvängen. Blir jag erbjuden ett jobb så faller det på lönetvisten haha ;). Men jag blev INTE vald sist på brännbollen i skolan samt så slog jag ALLA killar i armbrytning ;). När jag sökte till högskolan för att läsa till SSK så kom jag in men i Östersund därför blev det ett nej, dumt att vara kär ;). Försökte plugga upp matematik i vuxen ålder för att kunna söka mig vidare men det drog upp så många hemska minnen så jag slutade. Förstod ingenting & orkade inte ge det en chans fick panik & sumpade den chansen. Pratar vi barn så fick ju vi verkligen barn som gjorde att vi prövades ORDENTLIGT i vår föräldraroll. Stora sömnproblem, barn som ofta var sjuka, stora matproblem, barn med sorg. Vilket har haft en bidragande prövande effekt på vårat förhållande. Om vi reser bort så händer det alltid något som oftast inte är bra, ja ni kanske förstår. Det har liksom inte alltid bara flytit på, men dom som har haft & har ett sådant liv GRATTIS :).

Men på en vecka lyckades vi få tag på en stor övervåning på Gotland v.32 samt plats på båten vi får tom stanna en extra dag. Så sent ute som vi faktiskt var, det är helt otroligt allt det här ♡. Men vad tror ni händer mera ? Just idag dagen innan midsommarafton ligger äntligen det " där " brevet i brevlådan. Brevet som jag har väntat & kollat efter VARJE dag sedan jag var in i våras på en ryggbedömning. När jag fick brevet i handen slog hjärtat dubbla slag, som jag har väntat & längtat.

Jag förstår det knappt själv men jag har äntligen fått en tid på ett papper, jag har äntligen fått ett datum, den 23 Augusti ska jag få komma till Enköpings sjukhus. Jag ringde förra veckan för att fråga vad 17 det är som händer ? Fick till svar att jag skulle få komma tidigast i höst, blev så besviken. Men idag så kom brevet, fem månader efter min ryggbedömning på akademiska sjukhuset så har jag fått en tid :). Ett avgörande besked om mitt liv, en operation eller om diskbråcket helt enkelt ska få läka ut. Samtidigt som jag är glad är jag så galet nervös & orolig, tänk om det blir en operation eller tänk om jag får ett nej. Operera i ryggen & det kanske inte blir bra utan det kanske blir sämre ? Men tänk om det blir bra & jag får tillbaka mitt liv igen ♡. Om svaret blir nej hur ställer jag mig till det ? Orka med smärtorna, orka äta alla dessa mediciner, orka leva ett liv med diskbråck...hur ska jag som person orka med det ? När kommer smärtorna samt utstrålningen i benen försvinna ? När kommer jag att kunna jobba, träna, sitta, stå & ligga normalt igen ? Det är så många frågor som jag har väntat på att få ett svar på väldigt länge nu.

Många papper att fylla i, blodprover, urinprov & blodtryck ska lämnas & kollas upp inför besöket. Men varför egentligen om man skulle få ett nej ? Mycket märkligt tycker jag som är otroligt svårstucken ;) det är därför jag inte får vara blodgivare. Annars så är det en given sak för mig, självklart ska man vara blodgivare om man kan.

Ja tänk nu har jag ett datum en tid, jag ska vid det besöket äntligen efter 9 månaders " helvete " få ett sista besked. Ett avgörande beslut, sedan kanske kanske mitt liv kan börja om igen, den känslan ja den känslan ♡. Tårar i ögonen även idag & nu är det " Stiftelsen " i öronen, " Vildhjärta & Som ingen annan " WOW ♡. 

Efter en helg med MASSOR av fotboll, konsert, match även igår så är min rygg inte bra alls. Vi ska inte prata om utstrålningen den är för tillfället hemsk :( & en mage i kaos så ja lite låg är man. Men nu rustar vi för midsommar :) två dagar som vi ska få umgås med vänner av olika slag ♡. Men först upp med mina tjejer till badet så dom får ta sig ett kvällsdopp, grabbarna stannar hemma för att titta på fotboll 🙈.

Kram Till Er.

  • 319 visningar

Gillar

Kommentarer