Kan knappt Tro Mina Ögon

Tänk att vakna upp en hel helg utan att passa en massa tider det har INTE hänt på jag vet inte hur länge som helst. Helt otroligt, inga matcher, jobb & inget " extra " jobb, måste vara något fel ;).

Vad ska vi då pyssla med hela helgen ? Vi kanske blir osams för att det blir så lugnt ;) ? Att inte lämna huset på en helg ojoj...något lär vi nog hitta på !!

Funderar på om vi ska bjuda över oss till mamma & " bonuspappa " på lite fika för mamma min har bakat som bara den. Det måste ju provsmakas för på juldagen orkar man inte det :).

Eller kanske maken min har någon trevlig ide' hoppas det ;) ? Vi kanske skulle julbaka lite vi med :) det kunde ju vara trevligt. Men jag vet att lilldonnan vill åka skridskor, vad vore en helg utan en ishall i denna familj ;) ? Det existerar nog inte faktiskt :).

Ibland har jag lust att bara bestämma att idag är vi hemma ingen lek inga mobiler ingen tv inget tvspel. Undrar vad vi skulle hitta på då :) spännande.

Nej ska man gå upp eller ligga kvar i sängen tro ? Eller förresten jag kanske är ute & går vem vet eller så sover jag, det vore ju väldigt skönt :). Eller så kan det vara som så att jag ligger däckad för jag har fått en baciluska på besök :( , så igårkväll låg i soffan & var lite hängig. Så då går nog besöket till mamma bort får hon vill inte träffa oss när vi är förkylda. 

Ha en fin lördag alla ♡

Kram Till Er.

  • 173 visningar

Gillar

Kommentarer