Jag Stängde Ner För Ett Tag...

Vilket jag bara har gjort en gång tidigare, det var när David hade gått bort. Annars har jag skrivit varje dag i flera år, jag är väldigt tveksam till att fortsätta blogga kan jag ärligt säga. Man lämnar ut mycket av sitt liv som folk kan tyda egentligen hur dom vill. Folk dömer mig & säkerligen min familj oxå, jag vet tro mig, jag har fått känna på det mellan varven.

Andreas peppar mig säger : " du använder ju den som en dagbok, folk läser den du tycker ju om att skriva " . Men när motivationen tryter ingen direkt respons samtidigt som det är mycket " negga " i mitt liv då är det jobbigt :(. Då jag vill ha en ärlig blogg inget hysch hysch eller överdriva med att ALLT är såå bra ALLT är såå fantastiskt inget är jobbigt, nej det är inte så jag är tyvärr. Ibland önskar jag att jag kunde luras smeta på ett pokerface låtsas men jag kan inte. Jag önskar att det kunde vara så men icke...

När människor uttalar sig med att man ska finna se njuta av det som är bra, se ljust & positivt på livet hitta en mening klaga inte så mycket osv osv. WOW Lucky you tummen upp ditt liv måste verkligen vara hur lätt som helst & jag erkänner jag ÄR avundsjuk !!! Men innerst innerst inne en liten fråga, har just ditt liv alltid varit & sett ut så ? Eller önskar du att det hade varit så ? Alla människor har någon gång under sitt liv gått igenom perioder där ALLT inte är såå fantastiskt. Hur mådde du då ? Såg du ALLT ur ett positivt perspektiv?

Men vet ni mitt liv är fantastiskt men INTE jämt jag har tre underbara barn en väldigt snäll hjälpsam make som gör väldigt mycket för oss, jag har ett jobb tak över huvudet mat på bordet rena kläder. Jag borde verkligen INTE klaga MEN det gör jag ibland mellan varven, take it or leave it !!!

Det går upp & ner vi går igenom händelser vi prövas mellan varven, livet glider inte igenom som på ett bananskal jämt hela tiden !!! HA got you ;) just nu för tillfället så är jag låg, vi har haft det kämpigt & ibland liite mera. Vi om några har verkligen prövats till det yttersta tro mig, men det säger ju inte att vi inte kommer att gå igenom något sådant igen fast med & om något helt annat.

Sedan i somras så har vi haft det jobbigt, jag har svackor i mitt humör mitt mående när det har en tendens att bli lite för mycket. Det handlar inte jämt om sådant som är just hemma hos oss, utan det kan vara sådant som är runt oss / mig. Samtidigt som det blir en kombination med ALLT, vi lever i en mera stressig miljö mot när jag var liten, det ställs mera krav tycker jag. Det är otroligt svårt att få allt att gå ihop fungera så ALLA blir nöjda glada & mår bra.

När just " det där " lilla lilla extra dyker upp som gör att hjälp vad händer, hur gör vi nu ? Ja då kan det ibland bli lite för mycket...man sover sämre min dumma IBS mage blir katastrof, larmcentralen i kroppen kopplas in man börja tänka fundera grubbla på ALLT man känner sig otillräcklig.

I mitt fall kan det räcka med att någon väldigt klantig osmart person slänger ur sig något som sårade mig gjorde mig ledsen arg & framförallt förbannad. När jag sedan blir påmind om hur mitt liv faktiskt har sett ut så gjorde det inte saken bättre...jag har några ömma punkter som får mig att bli upprörd ledsen lite mera mellan varven. Det är lätt för utomstående att klanka ner uttrycka sig dumt döma men just DU känner inte till allt. Jag har försökt under en väldigt lång tid ja under flera år faktiskt.

Jag är en känslomänniska så är det bara, jag bryr mig otroligt mycket om andra människor alltid i första hand. Så jag hamnar som i sista hand, det var så jag föll dit efter David om ni kommer ihåg det ? Jag är absolut inte där på långa vägar då jag känner igen signalerna fort, jag har lärt mig efter väldigt många år när mitt mindre bra humör träder in. Det är på hösten / vintern så är det bara, spelar ingen roll hur mycket ljus jag tänder planerar in något utöver umgås med " bra " människor tränar osv osv. Man kan tyvärr inte köpa sig ett bra mående utan det är något som man måste jobba sig till. När det sedan blir det där lilla extra med eller om någon ja då blir det tufft. Utåt sett kanske jag skrattar men inombords kämpar jag ♡.

Sedan så går det upp & ner, jag är inte deprimerad utan jag vet att det är såhär jag borde kanske vara van. Men det man inte vet är hur ens omgivning mår & har det. Hur det påverkar en annan hur mycket man får kämpa finnas vara där stötta hjälpa, men att se någon i ens familj må dåligt det är tufft :(. I kombination med mycket annat som man inte är riktigt nöjd med eller känner sig stressad av. Jobbigt läge så att säga...men I' ll be back som man brukar uttrycka sig ;) men när ? Ja det vet man dessvärre inte, det tar den tid det tar. Så om ni inte orkar med en blogg som är relativt ärlig den är skriven av mig från mitt liv just för tillfället, den svävar inte alltid på små rosa moln. Nej då råder jag dig / er att sluta läsa.

Kram Till Er.

  • 339 visningar

Gillar

Kommentarer