Ja Vi Sa Ju Det...

Ja att det fick vara nog men vips så blev det en tur till IKEA idag ändå ;) hahaha samt färg är inhandlad, bokhyllan urplockad & jag vann budet på lampan 👍. Nu måste " vi " bara sätta igång med allt med för snart så kommer ju den fina sängen ♡.

Om jag har varit extremt trött i flera dagar nu så är jag dödens trött nu kan jag säga. Kan somna när jag sitter ute, när jag ligger i soffan, är så himla slut :(. Inatt hämtades lilldonnan hem 0.30 vilket vi ändå var lite förberedda på, då ville hon komma hem, självklart ♡ här tvingar vi inga barn. Fick kramas lite med henne innan jag toksomnade i sängen MEN sov alldeles för lite timmar " som vanligt ". Masade mig upp på en promenad, familjen sov nästan tre timmar till, det är otroligt drygt kan jag säga. Förstår ni vad mycket en annan skulle hinna med om ja det var som vanligt, nu bara väntar man på att dom ska kliva upp för att se vad dagen & humören bjuder på ;).

Så vi tillbringade dagen hemma till en början, blomvård både ute & inne, urplockning av hylla, tvätta, handla osv. Sonen försvann iväg för extra träning med fotbollen, ja maken med inte för att jag vet vad han skulle göra direkt 🙈 ? Lilldonnan & jag slappade i soffan en stund, iväg för att hämta Isabelle som fortfarande var kvar hos kusin Lea. Ja hon stannade ju kvar inatt fast lilldonnan hämtades. Sedan till IKEA som sagt & där shoppades piffet till sovrummet, kommer bli så fint när ALLT är klart ♡.

Vädret är ju så himla fram & tillbaka så man vet ju inte riktigt vad man ska hitta på. Bäst är det när det är strålande sol & varmt, bada bada & bada :), men när det inte riktigt är så blir det lite trist samt " dyrt " ;). Imorgon fyller pappa min år men ja jag vet ingenting, ska det firas eller inte ? Ja säg det, vet inte om jag ska bjuda över han på typ födelsedagsfika eller nåt ? Ja om vi ens kommer att vara hemma, här planerar man efter vädret känns det som.

Imorgonkväll ska ett par stycken hem till en kollega :) dricka lite bubblor, umgås, prata ♡ trevligt värre :). På lördag ska jag troligtvis till Gävle :) en av mina 40 - årspresenter det ska bli roligt :). Ibland händer inget ibland sker allt på en & samma gång lite konstigt det där :). Hur ska jag orka som är sååå gammal & trött ;) ?

Kram Till Er.
  • 431 visningar

Gillar

Kommentarer