Inte Vad Jag Hade Räknat Med...

men gör man det någonsin ? Igårkväll när jag jobbade så var jag såå nära till tårar hela arbetspasset jag hade så fruktansvärt ont så jag mådde illa :(. Då jag visste att det saknades folk imorse så var jag " tvungen " att jobba. Hade iallafall en rad som gick ok, fick hjälp av anhöriga på vissa ställen som såg att jag hade ont. Dom fick hjälpa mig istället, ja herregud hur det kan bli.

Maken skjutsade mig till naprapaten såg till att jag kom in så jag inte skulle smita därifrån ;) fyy så nervös jag var trodde att jag skulle kräkas när jag satt & väntade. Blir hämtad av världens lugnaste människa / nallebjörn, ja jag får klä av mig vilket kändes mindre bekvämt så att säga ;). Stå där i bh framför en helt okänd person snurra runt böja sig hit & dit, haha my god vilken syn det måste vara, jag dör, tur att bh:n var snygg ;).

Men vilken fantastisk kunnig människa han var :), jag fick rulla hit & jag fick rulla dit på britsen vilken är en historia i sig ;). Det måste ju ha sett helt galet ut, haha, men han pratade lugnt skojade försökte få igång mig. Men jag var så otroligt nervös fokuserad så jag skrattade nog mest, lite nervöst & samtidigt lite obekvämt.

Ja min dom är ett bäcken som har hoppat snett det var det som hände under skivstångspasset för sisådär 7 v sedan. Han förklarade att jag troligtvis var lite trött ofokuserad glömmer att spänna dom nedre magmusklerna samt bäckenet & gör marklyft ca 18 kg, inte bra alls :(. Men jag har ju dumt nog tränat på i olika former, tagit promenader. Då jag har starka benmuskler sa han det ni ;) så har det som lyft upp bäckenet men nu orkar dom inte det längre. Låsningar i ryggen & hela nacken samt så gnisslar jag tänder ;). Japp det konstaterades genom att han hittade en " öm " punkt i mitt ansikte som gjorde djävulskt ont när han körde in ett finger där. Så han fick massera där med, lika bra att ta allt på en gång.

Han har masserat, bänt, brutit, gud vet vad han har gjort med mig, jag är helt MÖRBULTAD & har ont såklart :(. Ondast gjorde punkten som han masserade på min vänster fot, trodde att jag skulle tuppa av. Ja sedan fick jag vandra runt lite så han kunde se hur jag gick efter behandlingen. Kudde bakom ryggen vid bilkörning samt när jag sitter i soffan, promenader men inga långa sådana i början. Ja måste tillbaka nästa vecka igen för att kolla hur bäckenet ser ut, ja sedan får vi se.

Innan jag gick så ropade han till Andreas : " hon får inte diska, inte dammsuga & inte laga mat " men ligga i soffan & äta choklad gick bra ;). Måste röra på mig " som vanligt " nu när jag gör något, min kropp är ju inställd på smärta samt att krypa ihop med kroppen, inte kunna böja på mig. Ja sedan sa han att nu skulle jag nog kunna sova bättre oxå, ja det hoppas jag verkligen ♡.

Så min julledighet börjar nu vilket kanske inte riktigt var min tanke, men så är det. Hoppas verkligen att allt kommer att gå bra, så den 10 / 1 - 2017 är det tillbaka till jobbet & förhoppningsvis i bättre skick än nu.

Kram Till Er.


  • 310 visningar

Gillar

Kommentarer