Inte ofta det händer Mig...

Vet ni inatt så vaknade jag 03.30 av att jag låg & grinade som ett litet barn. Tårarna bara rann & rann, jag fick knappt någon luft det var så hemskt. Samtidigt väldigt konstigt för jag kommer verkligen INTE ihåg sist det hände ? Det kanske är lite & har varit mycket för en annan under en längre tid nu så hjärnan går på högvarv även nattetid ;). Eller ännu en biverkning spännande...

Men upp klockan 8 för en promenad det är verkligen en av dom bästa stunderna ♡. Ljust fåglarna kvittrar solen skiner & man får bara vara, LOVELY ♡. En kaffe ute på altanen & blicka ut över naturreservat vårat ;) det är livet det, så vackert & fridfullt ♡.

Bilen våran har varit på verkstaden som varje sommar känns det som, nya bromsar bla. Ja som sagt en ny bil vore ju underbart, undrar om det växer sådant ute i naturreservatet ;) ? Men nu får man vara nöjd över en ny diskmaskin ÄNTLIGEN, ja iallafall för makens del ;) hahaha. Hemleverans om 1 1/2 vecka, dom tar med sig den trasiga & installerar den nya 👍.

Ja annars bad, sol & lek, lilldonnan & Isabelle bjöds på en simmandes huggorm i vattnet precis bredvid lilldonnan 🙈. Som ni vet är hon LIVRÄDD för orm, men hon tacklade det bra, men frågan är om hon törs bada något mera ? Det lär visa sig, mamman i huset kan ju det där med att flytta ormar som ni vet, nemas problemas ;). För ni kommer väl ihåg förra året ? Hahaha sop & skyffel sedan rätt ut genom dörren. Klart voila I dit it :) vem har sagt att man behöver en karl till allt, haha.

Hämtade ut ett paket en jättefin somrig blus men så tar man på sig den så blir man så himla osäker. Väldigt snygg till min solbränna ;) ja jag har ju som sagt tattar blod i mig som många tror. Men njaa vi får se hur jag gör, stora problem ;). Sprang ihop med en anhörig till en brukare som saknade mig så mycket sådant värmer ♡. Ja vi får verkligen hoppas att jag kommer tillbaka snart, den här situationen är så himla tärande så fy :(. Man tappar ju fullkomligt den sociala biten vilket är så trist, folk har ju fullt upp & nog med sitt så att säga. Vilket man självklart förstår dom kan ju inte direkt vara en dadda åt mig ;).

Nej då rustar vi för helg men det har ju jag & barnen haft i tre veckor helt galet, man får ju panik. Imorgon lutar det åt en sväng till Gränby men vi får se man vet aldrig med oss :). Ha en skön kväll ♡.

Kram Till Er.

  • 338 visningar

Gillar

Kommentarer