Imorgon 19.02. ...

Föddes en flicka för sju år sedan på akademiska sjukhuset ♡ den absolut bästa förlossningen av mina tre. Övertid på tok för länge v.42 blev jag igångsatt " som vanligt " pga av mina smärtor i magen som alltid varit värre vid graviditet, misstänkt svininfluensa hade jag oxå under den graviditeten fick äta " tamiflu ". En förlossning som höll på att sluta i kejsarsnitt som man i mitt fall verkligen inte vill göra. Skulle få bedövning i tid men fort ville denna unge ut så bedövningen hann inte ta, ut kom denna envisa underbara fantastiska unge ut ♡ " Vega Kristina CORNELIA " alias lilldonnan :).

Envis var & är bara förnamnet, en kamp redan från början visade det sig att det skulle bli, men otroligt mycket lycka & kärlek ♡. En unge som har givit oss så många skratt åt " dagens lilldonna " :) men som nu börjar bli stor så hon är ett " äldre barn " nu. Det är både och med att barnen växer upp & blir äldre kan jag känna & tycka, man tror att det ska bli lättare att diskutera göra klart för vad som är rätt & fel. Men det är inte lättare tycker jag det tar mera energi på ett helt annat vis, samtidigt som vissa saker blir lättare givitvis.

Jag är glad tacksam för dom dagar som barnen fortfarande kramar om en ger en puss säger jag älskar dig en kram visar tacksamhet ♡. Då vet jag att allt tjat omtanke bråk tårar skratt har varit till nytta, jag är inte alltid en dum mamma, utan jag vill er bara väl & kommer alltid att finnas för er ♡.

Hörde jag fredag :) ? Ja som snart lider mot sitt slut, vilken dag det blev, stress stress min mage svarar dåligt på det som sagt :(. Den mår inte bra alls, vaknade inatt av smärtor vilket var ett tag sedan. Har funderat till & från på min " FP " under julen, om jag hade lämnat in lappen eller glömt bort det ? Men det hade jag ju inte såklart den fanns hos chefen men då var det datumen när jag hade tagit ledigt som jag funderade över. Särskilt nu när vårat schema görs om & ändras lite här & nu, men skrivet är ju skrivet så att säga fast det blir schemaändringar tyvärr...

Sedan är det mycket inför allt kalasande vet inte om jag har glömt bort något ? Har saker på flera ställen, räcker allt ? Har jag allt till " discokalaset " på söndag i " vita villan " ? Upptäckte att jag hade lagt dubbelt av godis i ena påsen finns det nu rätt saker till alla barn ? Eller kommer någon bli utan & börja grina ? Tycka att det var ett tråkigt kalas osv osv, räcker fikabrödet ? Har jag slagit in alla paket ? Hämta tårta imorgon, ta fram bullar ur frysen, platser till alla. Ja ni kanske känner igen er ;) ?

Inte blev det bättre när jag skulle baka det sista en kanelbullekladdkaka, formen jag gjorde i läckte så ALL smet rann ut i ugnen, det rann ut på golvet diskbänken ja men herregud :(. Dessutom hade vissa ingredienser tagit slut bara att slänga sig ner till Ica handla, städa köket & börja om suck !!!

När jag skulle skynda mig iväg för att hämta lilldonnan & Nathalie vid skolan ringer pappa min & ville kika förbi för att lämna pengar till lilldonnan. Bara att slänga på en kanna kaffe fram med bullar hämta tjejerna, hem ja sedan kikade han förbi.

Efter han hade gått fram med strykbrädan börja stryka ett svart lakan att lägga på, pappa skrämde nämligen upp mig, han sa att ett mörkt bord får vita fläckar av vatten. Är det så ? Hjälp säger jag bara...

Iväg på lilldonnans innebandyträning, hem slänga fram middagen, Isabelle & " E " åt middag ute idag dom på tu man hand, mysigt :). William hänger med kompisar både tjejer & killar, kul :).

Det är nu man vill slänga sig i soffan, varva ner få den där härliga fredagskänslan men härhemma måste vi stöka vidare för våran blivande 7 åring ♡♡.

Kram Till Er.

  • 342 visningar

Gillar

Kommentarer