" If I Could Turn Back Time...

If I could find a way I'd take back those words that hurt you And you'd stay..."

Ja ibland skulle man minst sagt vilja vrida tillbaka tiden, nu skulle jag definitivt INTE välja till min ungdomstid faktiskt. Eller kanske till att jag hade fått gjort lite nya andra val inom vissa områden, för som sagt åldern just nu är perfekt :). Sedan kanske inte allt är perfekt jämt hela tiden, just nu är väl inte hälsan perfekt för min del. Men det kunde ju oxå vara så mycket sämre & värre med, förstå vilken kamp vissa människor just nu befinner sig mitt i :(. Så visst känner man sig dum som klagar det kan jag väl erkänna.

Men ibland så blir man lite egoistisk man vill se till sitt bästa, välmående, man kan som inte alltid vara snäll utan man kämpar för sin rätt. Man känner ju sig bäst själv & står sig själv närmast, konstigt vore det ju annars. Sedan kan jag väl erkänna att jag inte vill vara den som ska synas & höras, jag vill som inte vara till besvär när jag ibland kanske måste besvära. Jag vill ju helst inte be om hjälp, ni kan ju tänka er när jag blev tvungen att be om ett glas vatten när jag kom in med ambulansen. Kära nån så besvärlig jag kände mig, jag vill ju helst sköta mig själv, inte vara så beroende av andra. Jag hjälper hellre än att själv be om hjälp, jag älskar ju det vårdande ♡.

Just nu så är det verkligen bara för mig att ta dagen som den kommer, jag kan inte påskynda så mycket. Morgonen härhemma innebär just nu att barnen får fixa det mesta själva. Min sämsta tid är just morgonen, jag har mycket mediciner som jag ska få i mig på olika tider åtta gånger per dag tar jag medicin, mår oftast inte så superbra på morgonen. Det tar mig ca mellan två till tre timmar innan jag har kommit igång & är klar. Barnen får ta sig till & från skolan oftast själva på egen hand nu. Jag ligger & hojtar innefrån sovrummet mest på den minsta som är sååå seg, men dom är väldigt duktiga ♡. Efter dom värsta smärtorna har passerat äter jag havregrynsgröt dricker kaffe drar på mig träningskläderna & åker faktiskt upp & tränar, ja det jag kan. Dessutom så kan jag även vila igen åhh fantastiskt jag har inte kunnat det på två veckor, jag är VÄLDIGT trött kan jag säga. Men även bland det bästa jag har börjat kunnat ligga kortare stunder på sida igen som jag har saknat det ♡.

Blev lite ledsen igår när jag insåg hur himla dålig jag har blivit :( märkte det så tydligt när jag skulle försöka gå på bandet. Märkte det definitivt på hastigheten sådan skillnad :( men även att jag måste hålla min ena hand som stöd, har aldrig behövt gjort det. På balansbrädan kan jag inte stå alls med vänsterbenet det är helt omöjligt för tillfället men istället för att bryta ihop helt så måste jag bara fokusera. Istället för att skita i allt lägga mig raklång sluta röra mig så bara tänker jag att det lilla jag ändå gör måste ju tillföra något eller hur? Även fast jag inte har någon känsel alls i benet så är det väl bättre att underhålla benet än låta det bara vara stilla. Det kommer ju bli värre, bli stelt tänker jag det är därför jag kör bil den lilla biten upp till gymmet för då får vänsterbenet träna & öva lite. Jag kanske är ute & cyklar helt men ändå inte för jag vet ju hur pass bra viktigt det är att röra på sig. Jag vet ju oxå hur planen framöver kommer att se ut träna träna träna. Åter igen nej det är INTE farligt att träna så länge du gör det med förstånd ♡.

Igår lämnade jag huset tänka sig, jag tycker faktiskt att jag just nu svarar ganska så bra på smärtlindringen vilket är så skönt ni kan inte ana ♡. Jag får nästan tårar i ögonen, tänk er själva att slippa den där allra värsta hemska " jag hugger av mig benet smärtan jag slutar att andas ". Visst jag haltar släpar det vänstra benet det hänger som inte med men ja så får det väl vara då. Jag får smärtgenombrott men i mycket mindre " hastighet ". Så jag följde faktiskt med upp på lilldonnans träning, då fick jag ju äntligen träffa min bästa bästa " slänga käften vän " ;) det var alldeles för längesen vi sågs. Få prata skratta skämta men ändå vara lite allvarlig, få lufta sig lite, det gör väldigt mycket ♡. Särskilt nu när jag inte kan åka iväg på några längre saker eller resor tyvärr. Man får vara glad för det lilla ;).

Så ni får mer än gärna komma hit & hälsa på mig nu det uppskattas ♡. Det gjorde inte det när jag hade som ondast då ville jag inte " finnas ", hör bara av er innan för som sagt allt tar liite längre tid just nu. Men talet mitt är det inget fel på sicken otur va ;)? Dock så kanske jag kan upplevas som lite trög men det är all morfin, hahaha 😂🙈.

Imorse ringde dom från akademiska sjukhuset " smärtkliniken " nu har vårdgarantin trätt in så nu erbjöd dom mig att skicka remissen till Gävle istället!!! Alltså herregud vad är detta? För det första så hade jag väl nu eller för flera månader sedan verkligen varit i behov av att få gå där. Nu ska jag liksom bli opererad, vilket jag hoppas medför att smärtorna försvinner annars så blir ju läget annorlunda. Men Gävle, hur ska en människa för det första kunna ta sig dit om man har väldigt väldigt ont? Det går ju inte alls. Ska man få hjälp när det kanske redan är försent? Det är ju bara helt galet alltihopa, så jag sa att remissen fick ligga kvar hos dom så får vi se när jag blir kallad helt enkelt & hur det är då. Ringde röntgen i Uppsala men det är nog som så att kirurgen skickade remissen till Enköping så då blir det där som jag får göra MRT. Suck den bilresan ser jag inte fram emot...Dessutom för en 15 - 20 minuters undersökning lite drygt faktiskt, men det måste ju bli gjort så är det bara.

Har haft en liten " ego dag " först lite träning tränade faktiskt med pilatesboll idag :), färgade min hemska utväxt, lite färg i mina ögonbryn, rakade bort lite vinterpäls ;) lagom nu när det varit - 17 °, sedan en varm skön dusch på det. Väldigt härligt man måste ju vårda sig själv med ibland sådär lite extra ni vet ♡. Har fastnat helt för serien " hemma igen " åhh vilken fantastisk serie det är ♡ se den.

Kram Till Er.

  • 371 visningar

Gillar

Kommentarer