Idag Kom Brevet Från Polisen...

Fick rysningar direkt när jag såg brevet i brevlådan, slet upp det läste & läste. Blir bara så jäkla förbannad ju mera jag tänker på det, hur är man ens funtad ? Fattar ingenting...

Tycker så otroligt synd om Isabelle :(, leva med tankar som blir panikartade nej usch. När jag stoppade den ena häromdagen så säger " hen " blev Isabelle skadad ? Alltså herregud det högg till i mitt mamma ♡ & jag utbrister " det har du INGET med att göra överhuvudtaget " !!! Fick rysningar över hela kroppen, vad menar denna person med dom orden ?

Jag tror att Isabelle inte riktigt förstår vad det är som har hänt, hon säger att allt är som en dröm som hon inte riktigt kan greppa. Nej vem kan det ?!! Det vi kan göra nu är att stötta & finnas här, prata prata prata, gråta om man behöver det ♡.

Själv så gråter jag inombords dels för hennes skull & dels för min jä*la rygg, jag är så himla trött mina tabletter gör mig helt slut :(. Inatt har jag vridit vänt på mig hur mycket som helst, fattar ingenting, vad är det för fel :( ? Får man sticka in en kniv rätt in i ryggen ? Skulle lätt kunna göra det tror ja. Min fysioterapeut ringde mig idag tack gode gud för det. Vi pratade en bra stund, vila blandat med rörelse om vartannat, smärtstillande föreslog Julia. Fick en tid hos henne på måndagmorgon kl.9 så får vi se vad vi kan göra om vi kan göra något.

Masade mig upp på gymmet & GICK endast på bandet, vila för mycket är det absolut SÄMSTA man kan göra i detta fall. Ja tro mig jag vet efter snart två år med smärtor. Det som gör mig ledsen med är att jag inte fixar helgens jobb :(, jag vet att jag är den som ställer till det nu på jobbet vilket känns piss :(. Midsommarhelgen = inga vikarier jag klarar verkligen inte just nu av att köra bil, i & ur, böja mig ner hela tiden, dra av stödstrumpor, hjälpa människor upp som har ramlat. Hur mycket jag än vill så klarar jag inte av det som läget är :( skit rent ut sagt. 

Varför varför skulle man få ett diskbråck med nu någon sorts efterföljd som vi inte riktigt vet vad det är. Steloperera mig det är nog det bästa, för såhär vill jag inte ha det längre ♡. Lovar reser mig upp snart igen men nu tillåter jag mig att vara lite låg I'm only a human being :).

Kram Till Er.

  • 274 visningar

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Anna030509
Anna030509,