Hur Mycket Kan Man...

hinna med på en dag tro ? Ja det beror väl på när man kliver upp hastighet, tid & när man började kanske 😉.

Nu sjunker jag ner i soffan en stund efter massor av bakning, har gjort två rabarberkladdkakor, en chokladkladdkaka, en citronkladdkaka & en morotskaka, puh. Har bakat vanilj / kanel bullar drömmar & dumlegrottor sedan tidigare 😊. Nu hoppas jag att det går att äta bara !!!

Vaknade imorse av en dröm det sista jag kom ihåg var att en dam som hette Regina ringde & beordrade ut mig 😂. Väldigt avslappnad man är. Tassade upp ingen vaken drog på mig träningskläderna tog mig en promenad. När jag kom hem var det full rulle i huset.

Började baka, Andreas & Isabelle försvann för lite " kiosktjänst " lilldonnan hjälpte mig i köket 😊. För första gången så fick lilldonnan gå själv till " D " som bor bara en liten bit från oss. Jag hade sådan ångest när hon gick...jag målade upp ALLT möjligt... ♥ mitt började slå flera hundra slag...

Det slutade med att jag slängde mig upp på cykeln for efter henne, hon var redan framme & inne hos " D " . Var så stolt så kan jag säga 😊. Fick hem tre tjejer som har badat för fullt lekt skrattat & haft roligt & tusen frågor 😉. William hade " F " här en stund.

Mitt I allt så var vi bjudna hem till bror min med familj på en liten tillställning. Perfekt att bli bjuden på mat när man har fullt upp 😊. Fullt hus god mat det jag kunde äta MEN tyvärr så fick jag i mig något som INTE min kropp gillar 😔. Började må så fruktansvärt illa hem i med en postafen fortsätta baka.

Isabelle har kusin Lea här på övernattning ikväll roligt 😊 Isabelles onda hals blev till massor med blåsor stackaren. Får se hur det känns på måndag då det vankas match...

Nej hoppa ur kläderna kanske 😉 hoppas ni har haft en bra lördag ♡.

Kram Till Er.

  • 153 visningar

Gillar

Kommentarer