Hemligt Nummer = Polisen...

" Hej Anna det är från polisen bli inte rädd nu inget har hänt ". Ja när man får ett sådant samtal så hoppar självklart hjärtat till men hon som ringde var verkligen supergullig ♡. Vi pratade ganska länge om vissa saker som har hänt så på torsdag ska jag & Isabelle in på förhör. Det låter lite läskigt men som sagt hon verkade jättebra hon som ringde. Nu gäller det bara att förklara det för Isabelle på ett lugnt sansat & förstående sätt, det minsta hon behöver nu är att få ytterligare en sak att vara orolig för. Polisen ansåg detta som ganska grovt så ja vi får se hur det kommer att bli. Jag vill bara att ALLT ska bli bra för mitt barn ♡.


Ja ni att vara förälder är verkligen INTE alltid så himla lätt det är prövningar det händer saker som man inte tror ska hända ens barn. Men så en dag så inträffar det händelser som man måste ta tag i samt gå igenom vare sig det är roligt eller inte. Man gör ju ändå ALLT för sina barn & lite till, man måste orka så är det bara ♡.

Ingen bra dag idag för min del har fruktansvärt ont :( vilket jag visste efter helgens bravader. Har ätit smärtstillande mer än vanligt, var upp på gymmet men körde bara gåbandet, cykling samt lite av rehabövningar sedan skrek kroppen min rätt ut 👎. Varje gång jag sätter mig i bilen & ska flytta in rumpan på sätet vill jag vråla rätt ut det gör så ont så herregud :(. Så ja liggande position har det varit eller inte så mycket, har hämtat barn gånger två, varit ner på apoteket för att hämta ut mediciner. Gjort middag i lagom ordning idag bjöd jag på fläskfilé med sambal olek i såsen, ris & sallad. MEN lax till mig blev det istället för kött, mums eller egentligen inte. Har inte så bra aptit just nu men ja så får det väl vara ♡.

Kram Till Er.

  • 395 visningar

Gillar

Kommentarer