Helt Perfekt :)...

Äntligen lite sol & värme 🌞 idag har jag haft en " morsdag " ;) ja en dag för mig då jag inte har gjort någonting. Bara varit...

Andreas skjutsade barnen imorse så jag drog på mig träningskläderna tog mig en promenad körde sedan lite situps plankan squats & en rotationsövning för magen som är " skön " ;) utomhus. Så härligt under bar himmel :).

Frukost på altanen på med radion slappa i en solstol dricka kaffe lyssna på grannar & fåglar. Maken kom hem med en " dåligt samvete " hämtlunch. Eller jag hoppas att han har det...lite iallafall !!! Jag blev liite ledsen i ögat igår kan jag erkänna, när man förväntar sig någonting uppskattning en liten kram. Vi gör som sagt otroligt lite tillsammans jag & Andreas, så jag kan tycka att vi verkligen behöver " piffa " till överraska när det ges något extra tillfälle. Ja annars med såklart, man måste bjuda till kämpa lite det är så otroligt lätt att tappa bort varandra. Vårat liv är som ett ekorrhjul för det mesta, min make är oromantisk thats it. Är man så som person så är man, han är bra på mycket annat det är inte det :). Men man kan kanske inte kan separera pga det eller ;) ? Skämt om ingen förstod det :).

Vårat liv tillsammans har varit ganska så tufft påfrestande med väldigt många saker. Vi har fått lov att gå igenom otroligt mycket. Jag tycker att jag gör verkligen ALLT & mycket därtill för min familj, alltså inte allt med hus & hem för det delar vi på. Utan andra saker jag fixar donar grejar & har mig. Jag har fått lov att ta tag i jobbiga svåra saker slitit mitt hår gråtit mig till sömns...därför så blir jag lite ledsen när mycket blir på slentrian...man gör ALLT för & med sina barn men mycket mindre för " oss ". Vi är säkerligen inte ensamma om det men vet att väldigt många andra gör mycket av " oss " vissa lider inte av det alls vad än man nu " gör " vi är olika som sagt...

Han kom iallafall hem med en avocadosallad, dessutom lyxade han till det med en efterrätt, morotskaka :). Åt bara halva sedan sparade jag resten till lilldonnan ♡. Men jag tycker nog att min kaka brukar vara godare ; ).

Hämtade lilldonnan hamnade ute igen med em.koppen pratade i telefonen slappa njuta andas ja bara ha det skönt ni vet ♡.

In i köket försöka laga mat åt familjen på det som finns kvar i skåpen, det blev kycklingfilé, råstektpotatis, sallad väldigt gott :). Träningar för barnen i lagom ordning, själv ska jag ut i trädgården & greja lite. Vet ni idag har den första blomman slagit ut på min helt fantastiska pion så vacker ♡.

Kram Till Er.

  • 175 visningar

Gillar

Kommentarer