Hello


Hello, it's me

I was wondering if after all these years

You'd like to meet, to go over everything 

They say that time's supposed to heal ya

But I ain't done much healing 

Hello, can you hear me? 

I'm in California dreaming about who we used to be

When we were younger and free 

I've forgotten how it felt before the world fell at our feet

There's such a difference between us

And a million miles...

 Ingen kan ha missat denna fantastiska underbara låt ♡♡ så otroligt fin & vacker. Vilken röst hon har " Adele " . Jag sa till Andreas häromdagen att var det någon konsert jag ville gå på så var det hennes. Vad händer ? Jo hon kommer till Sverige den 29 / 4 :) helt otroligt. 

Tänk om man kunde få tag på biljetter till den konserten vilken lycka vilken upplevelse ♡ det vore helt makalöst. Men maken har redan gjort klart för mig att julklapparna redan är köpta så tyvärr :(. Dessutom vill inte han gå på " Adele " så vem vill gå med mig då liksom ? Suck :( han har ju faktiskt varit på " Iron Maiden " !!!

 Eftersom jag förpublicerar mina inlägg ibland så vet jag inte hur jag mår idag ;) ? Vi hoppas på bra & att kvällen var superrolig :). 

Vi hörs under dagen innan jag måste till jobbet & köra veckans sista arbetspass. Nästa gång denna " mördarvecka " kommer är under julveckan då jobbar jag bara EN dag sedan har jag tagit ledigt tom den 8 Januari kan knapp tro mina ögon. Så himla fantastiskt underbart skönt blir nästan tårögd ♡♡.

 Kram Till Er. 
  • 176 visningar

Gillar

Kommentarer