Helgen Som Gått...

Söndag helgen är slut vi har gått in i April :), jag blev inte lurad eller gick på något skämt tror jag ? Gjorde ni det ?

Har sovit tok för lite, i lördags gav jag upp kl.8 & gick ut & gick istället för att ligga kvar & plågas i sängen. Idag vaknade jag 04.30 helt sjukt !!!! Så då började jag förbereda bloggen min istället för att ligga & stirra i taket. Ja som sagt vissa dagar i veckan slår den där apatiska tröttheten till & då är jag mer än slut, det känns som om den kommer att komma lägligt dom närmaste dagarna.

I fredags försvann Isabelle bort till Ebba för en sleepover :) men den blev hela helgen så henne har vi inte sett till mycket. En sak till som är bra med Snapchat det skickas många bilder ;). I lördags efter en morgonpromenad, frukostbestyr så försvann lilldonnan hem till " E " som har fått en lillebror ♡. Ojojoj, så ni kan tänka er pratet när hon kom hem därifrån, hon var i sjunde himlen minst sagt :). Nej hemma hos oss blir det ingen lillebror tyvärr ;).

Själv så lämnade jag make & son & försvann på en date till grannorten, en väldigt trevlig & mysig sådan med måste jag säga ♡. Mycket prat blev det, det är vi båda bra på att göra, ja att prata 🤣. Men då det blev mycket sitta stilla så blev det en promenad även på em. min rygg var i ett inte så bra skick alls :(. Men att gå är otroligt skönt under tiden men inte alltid när jag har gått klart.

Söndagmorgon vaken sjukt alldeles för tidigt, suck, men vi skulle iväg med lilldonnan på innebandycup i Vattholma så jag var iallafall vaken då ;). Vi åkte på den, sonen skulle iväg på bortamatch i fotboll det fick han fixa " själv " denna gång. Ibland kör det som ihop sig för även för oss. Medalj för lilldonnan & hennes lag blev det 😉 & en vinst för sonen.

Själv har jag haft sämre aptit under helgen, jag har ju en tendens att få så när det " blir för mycket ". För mycket kan även innebära gå länge med smärtor, för lite sömn, det tar på efter ett tag. Jag stänger som ner den verksamheten, inget smakar eller det växer i munnen.

Tanken var att jag skulle ha börjat med medicinen som jag egentligen inte vill äta under helgen. Men det blev iallafall inte den sorten som den förra läkaren skrev ut, den VÄGRAR jag att ta. Jag tänker otroligt mycket på det här med att ta & äta mediciner, självklart vad det är för en sort. Det här som jag ska få är ett antidepressivt läkemedel " gabapentin ", som även är en epilepsi medicin men som man oxå ger mot nervsmärtor som i mitt fall. Men den fanns inte på något apotek utan beställdes hem till imorgon, då är det som dags...

Jag är rädd för dess biverkningar, jag vill inte detta alls, men jag orkar inte ha ont längre :(. Jag hatar att må illa & kräkas, vill inte ligga som en grönsak i soffan eller över toaletten, den kan ge viktminskning eller viktökning :(. MEN det gör inte själva tabletten utan antingen mår man så dåligt av tabletten så du inte kan äta eller så får du en ökad aptit & bara äter ;). Jag vill INTE ha något av det alls kan jag säga !!!!

Man trappar upp den, man brukar börja på 300 mg jag får börja på 100 mg då jag är en svår patient rent biverkningsmässigt att ge medicin. Man kan ge upp till 3600 mg om dagen !!! Jag är livrädd för detta kan jag säga, jag är så otroligt kluven samtidigt som jag vill " leva ". För detta är inte ett liv för mig, jag vill inte ständigt ha smärtor :(, det är sjukt påfrestande & det hindrar mig från att få ha ett normalt liv :(.

Jag är dessutom otroligt nervös inför tisdag, det känns som om man ska bli slängd åt hajarna. Antingen så klarar du dig eller så gör du det inte. Deras bedömning av min kropp, smärtor & symptom kommer att gås igenom väldigt noggrant för att sedan jämföras med min diagnos / röntgenbild & svar. För att efter det tas upp i ett läkarteam & konferans för att sedan ge mig ett besked. Du är lämplig för en operation eller du är inte lämplig för en operation. Blir beskedet nej, ja hur ser mitt liv ut då med ALLT & jag menar verkligen ALLT...

Nej jag orkar inte skriva varje dag längre, det är så mycket som " händer " som jag inte vet hur jag kommer att reagera på eller ställa mig till. Så det blir istället uppdateringar då & då, när jag känner att jag orkar & vill ♡.

Kram Till Er.


  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer