Här Blev Det Tröttmössa På...

Japp ingen god sömn hos mig blev det...alldeles för mycket som fladdrar runt i mitt huvud...det har gjort det under en längre tid nu...det är inte bra alls :(...stackars mamma min som får agera bollplank varje dag känns det som...

Bara att kliva upp fast kroppen skrek av trötthet, få iväg Isabelle på hennes match. Lilldonnan fick ett raseriutbrott de lux ja varför inte, precis vad man orkar ta tag i...suck...som Andreas sa det är nu man verkligen känner att du & jag hade behövt lite tid för oss två...ja verkligen. Dom senaste fem veckorna går till världshistorien i " prövning " :(...

Tog oss en promenad, lilldonnan hakade på men på cykel efter mycket om & men skrik & tårar. När vi väl kom ut var det inga problem då cyklade hon för glatta livet.

Match för William som vi var upp & kikade på, dom vann med 11 - 1 en halvtråkig match blev det. Isabelle & laget förlorade med 3 - 1 så en vinst & en förlust blev det denna helg.

Roade mig med fortsatt bakning inför barnens kalas idag blev det " dumlegrottor " urk vilket kladd gillade det inte !!! Jag som har " kladdfobi " ;) får se om dom går att äta, spännande. Jag ska försöka att inte ha för mycket ätbara ting på deras kalas. Lagom är bäst vad nu det är :) ? Tårta blir det inte har JAG bestämt ;).

Grillat till middag kyckling i lagom ordning till det serverade jag " crushed potatoes " fetaostsås & grönsaker :). Mycket gott måste jag säga.

Fick med mig make & två döttrar på en kvällsluftning väldigt mysigt ♡ först plockade vi en jättestor bukett liljekonvaljer så vackra så. Tog en liten promenad runt dammen så otroligt fint ♡. Tog massor med vackra bilder ♡. Sådant här uppskattar jag att vi gör så lite men gör så mycket för själ & hjärta ♡.

Kram Till Er.

  • 188 visningar

Gillar

Kommentarer