Fyyy 17 Vad Jag Är Kär ♡....

I denna fantastiska underbara sommar ♡ för mig som har en förmåga att gå i ide under hösten försöker jag ladda liite extra ;). Det blir ju ingen resa denna höst tyvärr, nog för att jag vet med mig att hur mycket jag än kommer att ladda så kommer jag att sakna att åka till värmen när hösten smyger sig på. But not this year sorgligt nog.


Något som oxå är positivt med sommaren är när man åker ner till " grottan " ;) ja hargshamn. För hur man springer på människor, vilket är så himla roligt :). Igår hade jag rena rama släkträffen på stranden, vi skojade & sa att vi ses en gång per år just där :). Man pratar umgås en stund, jag tycker det är lite mysigt ♡. Är inte den som badar så mycket men jag är väldigt social & tar gärna kaffekoppen med mig & pratar ;). Mindre mysigt att det pratas om algblomning just vid det badstället, det har tagits prover men vi vet inget ännu. Är egentligen inte förvånad, vi är vana med algblomning just från Gotland. Med denna värme så blommar det väl upp ;).

Veckans enda lediga dag har såklart spenderas just på stranden. Idag blev det ett besök till Gräsö med vänner. Otroligt fint & mysigt ställe ♡ jag var nog i vattnet fyra gånger iallafall det är mycket för att heta Anna det ;). Likaså igår direkt efter jobbet så blev det stranden då med. Ja man får ju göra det bästa även fast man inte har semester. Man kan som sagt inte låta bli att ta tillvara på varje ledig stund som man har bara för att man inte har semester. Ska man ens göra det någon gång undrar då jag ? Den kommer inte tillbaka så man ska njuta av varenda minut ♡.

Nu har jag fyra arbetspass kvar innan min semester träder in, så skönt så skönt sååå skönt. Vad jag längtar ♡. Måste egentligen börja packa men jag har nog inte riktigt fattat att det är dags på söndag. Tänk på söndagkväll befinner jag mig på Gotland vid mitt älskade andra hem underbart, det är tårar i ögonen om något ♡.

Här tränas det under bar himmel om kvällarna 👌 det tas kvällsdopp på löpande band, imorse slängde jag mig i poolen direkt efter promenaden LOVELY, häromdagen var jag i poolen minst 15 gånger innan jag gick & jobbade. Kvällen på jobbet var urk fy 17 vad jag mådde illa & hade ont i huvudet. Även fast jag drack vätskeersättning. Jag har verkligen inga problem med värme men dessa arbetskläder är såå himla varma & andas inte ett dugg. Blääää. Lilldonnan har haft sleepover igen syssling Disa har sovit här inatt :), så nu har hon avverkat två sleepover hemma & en borta. Räcker det nu tro ;) ? Håller mina tummar att jag får sova någon natt snart, ja mer än fyra timmar iallafall. Katastrofnatt de lux, hade så fruktansvärt ont så tillsist visste jag inte vart jag skulle ta vägen eller göra :(. Hur länge ska det fortsätta såhär ?

Nej nu är det bara till att ladda för jobb tors - sön, hade så väldigt gärna velat åka till Furuvik på lördag för att lyssna på Molly. Men ja jobbar man så gör man & ibland så missar man saker som man vill delta på. Trist nog. Men bonuspappa min tog sitt förnuft till fånga & flyttade sin 65 - årsfest han så nu kan även jag vara med. Han hade nämligen planerat den då torgfesten är herregud hur kan man ens göra det liksom ;) ? Ni vet EN GÅNG PER ÅR ;). Dags att åka upp till " guldkusten " för ett kvällsdopp, hakar ni på :) ?

Kram Till Er.  • 182 visningar

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
den här sommarvärmen är verkligen underbar 😍
nouw.com/angelicacarlsson
Anna030509
Anna030509,
Helt fantastiskt ❤
nouw.com/anna030509