Envis Jag ? Nej Knappast Finns Dom Som Är Värre ;)...

Hej hopp då var det söndag & helgen är snart över förbi dags att ladda för en ny vecka som kommer innehålla en salig blandning :).


Hörru ni har ni några envisa människor i er omgivning ? Det kan jag säga att jag har, för det första så lever jag ihop med ett gäng envisa typer 🙈. Men ja jag är jäkligt envis själv med måste jag erkänna. Men ibland bara ibland så inser även jag att det är bäst att ge upp, man kan liksom inte vinna allt tyvärr, hur gärna man än vill ;). Haha även fast det kan sitta låångt inne, om inte annat så kan man upplevas jäkligt tjatig 🙈. Så nu har jag givit upp lika bra kanske vad vet jag :) eller så är det precis just det som vissa vill att man ska göra ;) ? 

Jaha ja helgen vad hände ? Ja ni som följer mig på instagram blir ju uppdaterade både med bilder & " händelser " :). Promenader i lagom ordning, shopping i stan hittade såå mycket fint som fick följa med hem. Ja jag tyckte jag var värd liite shopping eller är man inte alltid det ;) ? Futsal match för Isabelle & tänka sig dom blev serievinnare, bra kämpat tjejer :), tjejerna dom mötte igår var INTE trevliga. Nej bevare mig väl vilket fult spel, därför kändes det otroligt bra att dom vann över dom med 10 - 1 🤥.

OS har ju börjat & mitt bästa går på dom absolut sämsta tiderna, så vad hände ? Jo en liten extra peng i en månad för att kunna se på det efteråt. Haha så himla bra :) så nu ni kikas det på konståkning ♡. Är man ett fan så är man, frågan är hur det blir när " Grey's " kör igång ? Jag jobbar ju många onsdagkvällar med såklart. Förresten hur många tror ni kommer att börja " shuffla " nu ;) ? Nu har ju verkligen jag en lilldonna som är SUPER på det ♡ skulle vara roligt att få visa er :). Men då det inte går att lägga upp en video här på sidan vilket är så dåligt så får ni leta upp & kolla på min instagram istället.

Denna vecka så ska jag förhoppningsvis börja jobba 50 %, vi får se vad läkaren kommer att säga imorgon. Har tyvärr haft ganska så ont under helgen vilket gör mig så irriterad & ledsen, orkar INTE :(. Det var längesedan jag hade det, suck inte kul alls. På tisdag så ryker håret mitt så skönt, fick helt plötsligt panik & ett ryck så min favvo frisör ordnade en tid åt mig väldigt snabbt. Det tackar man för ♡ vi får se hur resultatet blir men det blir nog bra :). Nej trivs inte i längre hår känner mig sååå tråkig på något vis.

Annars träningar i lagom ordning, jag har jobbhelg vilket kommer innebära längre pass nu. Men på lördag så ska jag, Isabelle, svägerskan & hennes dotter ha " tjejkväll " :). Middag på " Pong " för att sedan gå på Sabina Ddumba, det ska bli så roligt att ses ♡. Tjejerna våra fick biljetter i julklapp från farmor & farfar, perfekt att kunna göra något ihop bara vi :). Tur man har Niklas som kunde ställa upp & byta arbetspass med mig annars hade det inte gått. Lilldonnan har poolspel som jag missar så tråkigt :(, jag får helt enkelt vara glad för det jag har kunnat varit med på. Isabelle har bortamatch i Håbo det missar jag med, ja det är nu det börjas allt krockar med mitt jobb. Så himla trist.

Tänkte på en sak om ni har det lite för mycket i erat liv, ja ni vet det berömde L I V E T som inte alltid är en rak väg. Hur blir & gör ni då ? Stänger ni ner sociala medier, sluter ni er, slutar att prata, tränar för fullt stänger av, går in i en bubbla, begraver ni er i en massa jobb har fullspäckat schema, tappar aptiten eller tvärtom, dricker, shoppar, gråter, lyssnar på musik, läser eller blir ni " uppåt " för att inte visa något ? Ni vet " put on a smile and shine " principen, den är jag nog själv bäst på ;). Alla människor reagerar som sagt olika, allt är som sagt inte en självklarhet. Men innerst inne så behöver man alltid se till personen ifråga, vi ÄR olika så är det bara.

Man orkar men man gör det på olika sett, man är stark men på olika vis, man klarar av det mesta men det får ta tid sin lilla tid ♡.

Kram Till Er. 


  • 708 visningar

Gillar

Kommentarer