En Vecka Att Se Fram Emot...

Helgen gick i ett nafs så vad hände hos oss & vad hände hos er :) ? Vi betade av ett poolspel i innebandy tidigt i lördagsmorse inne i Uppsala för lilldonnan. Var lite osäker på om jag skulle orka kroppsligen men tänkte att jag passar på, snart så kommer det att bli så otroligt mycket svårare att se & kunna vara med på ALLT. Det jag kommer att bära med mig från detta år är att jag har varit så otroligt närvarande med mina barn ♡. Det har varit en bonus fast inte mamman har varit på topp :( trots smärtor från hell så har jag gladeligen stått med min TENS apparat extra smärtstillande & hejat på som bara den :).

Lilldonnan gjorde premiär som målvakt den ena matchen hon var så himla duktig ♡ ja så nu hoppas hon nog på en fortsatt karriär där ;). Isabelle betade av en fotbollsmatch på lördagkväll men då stannade jag hemma. Vilade lite, förberedde middagen började leta upp lite adventspiff. Idag har dagen ägnats åt till hus trädgård pepparkaksbak promenad adventspiffet är på väg upp :). Sådant som man inte alltid hinner med under veckorna eller som i mitt fall saker som jag inte klarar av utan lite hjälp måste göras & betas av under helgerna.

Tyvärr så kände jag av ett litet bakslag under lördagen & väldigt mycket idag, blev helt förtvivlad :(. Jag har som sagt en punkt på utsidan av vänsterbenet som gör väldigt ont, obehagligt. Det är som en blandning mellan sendrag & kraftig kramp. Den gör tom så att från punkten enda ner i foten så " somnar " det, när jag går så gör det så fruktansvärt ont så fy :(. Men ja vi får se vad det betyder, det känns lite oroligt. Har även fått som en allergisk reaktion av plasten runt operationssåret, så jag fick ringa VC i fredags. Salva prova nya omläggningssaker fick tom ta tabletter för att det kliar så in i bomben. Order om att blev det värre fick jag ta mig till akuten under helgen, man vill nog inte riskera att det ska bli något med såret 🙈. Men tycker nog att det har lagt sig lite som tur är 👍.

Denna vecka kommer att bli en bra uppskattad trevlig samt välbehövlig vecka ♡. På tisdag kanske jag & Marie ska ses en stund :) vet ni jag kommer inte ihåg sist vi gjorde det ? Skulle till frissan men den tiden har flyttats fram tills på torsdag. På onsdag ska som sagt äntligen jag & Lollo träffas, längtar ♡, ska försöka fixa lite julklappar med tänkte jag ;). Hjälpa mamma min med lite inköp, kan man hjälpa till så gör man ♡. I år har våra större barn inte särskilt " roliga " önskelistor medans lilldonnans lista är hur låång som helst 😅. Får se om tomten tycker att jag har varit snäll detta år eller bara helt fruktansvärd...gulp...det återstår att se :). Har bara önskat mig en endaste liten sak ♡.

Helgen som kommer matcher i lagom ordning sedan så har vi ju första 1:a advent på intåg. Bästa högtiden är ju julen tycker jag, vet att många inte tycker det men för mig & min familj så betyder den väldigt mycket ♡. Vet att det kommer att kännas så hemskt, konstigt det år man jobbar julaftonskväll, vill inte det :(. Men ni vet nu är föräldraledigheten slut över förbi för våran del " tyvärr ". Man kanske skulle skaffa sig en sladdis ;) ? Kommer ha sådan ångest den julaftonskväll man är borta från ens barn, usch vill inte :(.

Ja att det blir en utgång på juldagskväll råder det lite olika uppfattningar om ;) haha, MEN detta år så ja jag kommer att göra något som jag känner att jag vill göra ♡. Kan låta hemskt egoistiskt idiotiskt men ja då får det väl vara så då. Vi har tre familjer att fira jul med varje år, jag har ALLTID gjort det & jag kommer självklart att göra det iår med :). MEN iår så avviker jag lite tidigare den ena dagen, ja hade jag jobbat hade jag missat allt ;). Ibland så sätter jag MIG i främsta rum inte ofta men det händer :). Nej får se om man kan sno åt sig en massage senare för detta går INTE !!!

Kram Till Er.

  • 532 visningar

Gillar

Kommentarer