En Vanlig Tisdag Men...

ändå inte utan det har varit en jättemysig dag för jag har haft finfrämmande :) jag fick tom ta fram mitt finaste porslin, bjuda på mina blåbär / vaniljbullar jag hade även slängt ihop en äppelkaka med marsansås samt lite bröd med pålägg. När jag tar fram mitt fina porslin så tänker jag alltid på min fina mormor ♡. Är så tacksam för att jag fick denna servis från henne vilket minne det är för mig ♡.

Äntligen så hittade vi en dag för att kunna ses, jag har nämligen haft min mamma & min goa moster Maggan hos mig i flera timmar :). Så himla trevligt & mysigt ♡ vi har fikat & pratat om ALLT tror jag, sådant här uppskattar jag verkligen :). Tack för idag & tack för " presenter " ♡.

Så faktiskt så har jag inte gjort så mycket förutom att vara trevlig glad & social ;) suttit stilla & babblat. Men hur ofta händer det ? Inte ofta kan jag säga, gjorde mig till vid middagen idag, bjöd på " Wallenbergare " vilket var första gången. Vilket lätt & " nyttigt " recept ;) sju äggulor samt grädde i smeten, satt som ett smäck. Till det så blev det pressad potatis egen gräddsås gröna ärtor rårivna morötter samt lingonsylt. Mums vilken middag MEN där satt jag & maken mitt emot varandra inga barn hemma dom var utspridda på olika håll !!! Herregud vad konstigt det kändes så tyst så lugnt...eller lugnt & lugnt vi kom in på lite känsliga samtalsämnen...ja jag är inte alltid lätt att leva med, just nu har jag otroligt lätt till tårar :(...

Iallafall så behöver inte lilldonnan min fortsätta med simskolan hon blev godkänd & behöver inte fortsätta :). Så idag var hon det enda barnet i sin klass som fick stanna kvar i skolan ensam med sin lärare. Det kanske kan vara lite mysigt vad vet jag :). Isabelle följde med Ebba efter skolan dom ska få träna med " Film " denna vecka då dom ska få vara med i en fotbollscup om ett par helger :). William har hängt med kompisar han :) själv så blir det en promenad måste lufta huvudet samt gå av mig lite fika.

Kram Till Er.

  • 407 visningar

Gillar

Kommentarer