En Ständig Kamp

Mycket gnäll just nu på min blogg...men så kan det & få vara, livet är ju så !! Det är inte alltid " perfekt " tyvärr...man får prövas & testas av olika saker livet ut.

Här kämpar jag med humör som sviktar tårar som rinner & få i någon sorts näring...det är verkligen urjobbigt & väldigt frustrerande :(

Efter lite mys & massage i sängen för mig lilldonnan ♡ blev det dags för lite frukost med betoning på " lite "...

Vi började med en rostad smörgås för det var det som hon önskade sig Nope efter några tuggor så var den inte god. Här väntade jag in henne för att kolla om hon själv skulle säga till att hon ville ha något annat. Nej skulle inte tro det, frågar om hon inte är hungrig & ska välja något annat ? Hon ville då ha hallon kvarg socker & kanel, ilade in i köket värmde dom frysta hallonen lade upp kvargen i en fin hjärtformad skål. Toppade med hallon strödde över lite socker &kanel. Tror ni att hon åt ? Ja kanske fem skedar iallafall...så tröttsamt :( hon hostar & hostar så jag förstår henne med...man är inte hungrig...men det är ju hon nästan aldrig ändå...

Försökte få med mig henne ut en stund, men icke...det var alla möjliga fel. Fick med mig henne upp till svärmor en stund. Där försökte vi locka i henne lite clementin ja några små bitar men sedan var det alla möjliga fel.

Men hon visade farmor sina läskunskaper & myste lite med hundarna ♡ sedan for vi hem. Jag vill hålla henne lite igång frisk luft röra sig lite så lungorna blir bättre samt att det kanske gör så hon vill äta. Lunchen blev faktiskt " bra " :) då vet man redan nu att hon äter upp sig för att resten av dagen inte äta.

Själv är jag dödens trött jag känner mig så bakis på gränsen till sjuk :( det svider " härligt " i halsen & huvudet värker...jag ska om ett par timmar bege mig till jobbet...kämpar & sliter först hemma sedan till jobbet för att vårda andra " större " sjuka ♡.

Nej nu har jag lovat att rita med min lilldonna ♡♡ självklart så gör jag det ♡♡.

Kram Till Er.

  • 166 visningar

Gillar

Kommentarer